Povezane vesti
"Ljubavi, molim te se javi": Suze i bol majke Valentine (13), misterija njenog nestanka sve veća: Porodica sumnja da je kod…
Blic 02.08.2023
- Meni je samo bitno da mi bilo ko ako je vidi javi. Ljubavi ako vidiš ovo, javi se majki - kroz plač priča majka Valentine Nikolić (13) iz Buđanovaca kod Rume, koja je nestala 21. jula. Na sebi je imala crnu majicu, krem šorc, crne patike i duks u boji… »
"Valentina se nikome Nije javila, otišla je bez para i telefona": Očajni roditelji iz Buđanovaca prijavili nestanak ćerke
Blic 01.08.2023
Roditelji Valentine Nikolić (13) iz Buđanovaca, kod Rume, prijavili su nestanak svoje ćerke 21. jula. Kako kažu, Valentina je poslednji put viđena u centru sela, nakon čega joj se gubi svaki trag. Na sebi je imala crnu majicu, krem šorc, crne patike i… »
Vesti dana »
NIS: Počela priprema za vraćanje u rad rafinerije u Pančevu
Vesti online pre 51 minutajoš 31 povezana
U opasnosti radno mesto još jednog profesora u Novom Sadu: Prigovor podneo Patrik Drid
Nova pre 21 minutajoš 17 povezanih
Železnička nesreća u Španiji kod Adamuza: najmanje 39 poginulih i preko 150 povređenih
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 63 povezane
Uskraćivanjem Nobela za mir okončana mi je obaveza da težim miru: Tramp uputio pismo norveškom premijeru, ovaj mu odgovorio
Danas pre 26 minutajoš 64 povezane
Vremenska prognoza za utorak, 20. januar: Sunčano i hladno
Serbian News Media pre 1 satjoš 31 povezana