Povezane vesti
Čeka me pretežak period u životu: Milić Vukašinović pušten iz bolnice posle operacije, trpi bolove - "Rasporili su me"
Mondo 02.08.2023
Milić Vukašinović je pušten na kućno lečenje, ali i dalje ima nesnosne bolove, a čeka ga dug i težak oporavak od operacije kojom su mu lekari spasli život. Milić Vukašinović je pušten na kućno lečenje, ali i dalje ima nesnosne bolove, a čeka ga dug i… »
"Da je puklo, umro bih za dve minute": Jeziva ispovest Milića Vukašinovića nakon operacije: "Hteli su da mi odrežu nogu"
Blic 01.08.2023
Milić Vukašinović (73) je tokom prošle nedelje primljen u Urgentni centar, kada su nakon ultra zvuka utvrdili da mu je hitno potrebna operacija aneurizme na nozi. Težak zahvat su doktori uspešno obavili, i čuveni roker je izašao iz bolnice, oporavlja se… »
Vesti dana »

Upozorenje na pljuskove, grmljavinu i lokalni grad u Srbiji tokom vikenda
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 25 povezanih

Srbija na Evrobasketu: Teška pobeda nad Portugalom, povreda Bogdanovića i izazovi pred meč sa Letonijom
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 67 povezanih

Đoković slomio Norija: Nova pobeda i novi plasman u osminu finala US opena! Zvezda može ozbiljno da zaradi: Evo koliki novac čeka crveno-bele u Ligi Evrope!
Hot sport pre 20 minutajoš 75 povezanih

Potresna scena na bežanijskom groblju: Udovica Suzana pala u zagrljaj sestri pokojnog Saše Popovića, donela na grob panaiju
Kurir pre 0 minutajoš 16 povezanih