Povezane vesti
Bivši muž je tukao do nesvesti i opet pretio: „Više bi dobio da je šutirao psa“
N1 Info 02.08.2023
Dušica Sremčević iz Kraljeva prijavila je svog bivšeg supruga zbog pretnji smrću koje joj je uputio iako je izašao iz zatvora, u kom se nalazio jer ju je u oktobru brutalno pretukao i ostavio bez svesti na ulici. Za N1 ispričala je kroz šta… »
Ko štiti žene u Srbiji? Zakon protiv nasilja postoji, ali ne i sistem
Nova 02.08.2023
"Već sam ovde pisala o nasilju od strane bivšeg supruga, kada me je onesvešćenu ostavio misleći da me je ubio i krenuo da beži iz zemlje pa je uhapšen na granici. Za to delo je dobio tri meseca zatvora. Sada mu je stigla tužba za naknadu štete i… »
Kraljevo: Uhapšen zbog pretnji bivšoj supruzi i maloletnoj deci
Pressek 02.08.2023
Policija u Kraljevu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, uhapsila je Kraljevčanina M.B.(1977) zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. M.B. se sumnjiči da je 30. jula, svojoj bivšoj supruzi upućivao… »
Vesti dana »
Izvučen BMW koji je sleteo s puta na Voždovcu: Deca koja su ukrala auto, srećom, nepovređena
Blic pre 31 minutajoš 3 povezane
Incident na Kapitolu: Muškarac pokušao da unese mačetu i tri noža u centar za posetioce američkog Kongresa
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Produžen pritvor dvojici Srba zbog eksplozije na kanalu Ibar - Lepenac
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Tajm-aut Dejana Savića o kojem se priča: „Je li bre, šmekeri… Glumimo plažu?“
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Deca ukrala BMW drugaru, pa bežala od policije: Potera okončana kad su sleteli s puta
Telegraf pre 55 minutajoš 3 povezane