Повезане вести
Канадски премијер Џастин Тридо и супруга Софи разводе се после 18 година брака
РТС 02.08.2023
Канадски премијер Џастин Тридо и његова супруга Софи изненадили су јавност неочекиваном објавом да су одлучили да окончају свој брак. „Као и до сада, остајемо блиска породица везана дубоком љубављу и поштовањем једно према… »
Разводи се премијер Канаде Џастин Трудо: „Након много тешких разговора, Софи и ја смо донели одлуку“
Нова 02.08.2023
Канадски премијер Џастин Трудо саопштио је данас да се он и његова супруга Софи разводе. „Здраво свима, Софи и ја бисмо желели да поделимо са вама да смо, након много тешких разговора, донели одлуку да се разведемо“, написао је… »
Разводи се канадски премијер Џастин Трудо
Н1 Инфо 02.08.2023
Премијер Канаде Џастин Трудо и његова супруга Софи Грегоар Трудо објавили су заједничку изјаву, саопштивши да се након 18 година брака разводе. „Софи и ја желимо да поделимо чињеницу да смо, после много значајних и тешких… »
Разводи се премијер Канаде Џастин Трудо
Блиц 02.08.2023
Канадски премијер Џастин Трудо саопштио је данас да се он и његова супруга Софи разводе. "Здраво свима, Софи и ја бисмо желели да поделимо са вама да смо, након много тешких разговора, донели одлуку да се разведемо", написао је… »
Пукла љубав - разводи се канадски премијер! Софија окачила емотивну поруку, "После тешких разговора, донели смо одлуку"
Мондо 02.08.2023
Џастин и његова супруга имају троје деце. Хавијера (15), Елу Грејс (14) и деветогодишњег Адријена. Џастин и његова супруга имају троје деце. Хавијера (15), Елу Грејс (14) и деветогодишњег Адријена. Канадски премијер Џастин… »
Вести дана »

Измене линија ГСП због Земунског полумаратона: Ево како ће саобраћати аутобуси
Нова пре 30 минутајош 7 повезаних