Povezane vesti

Kanadski premijer Džastin Trido i supruga Sofi razvode se posle 18 godina braka

Kanadski premijer Džastin Trido i supruga Sofi razvode se posle 18 godina braka

RTS 02.08.2023
Kanadski premijer Džastin Trido i njegova supruga Sofi iznenadili su javnost neočekivanom objavom da su odlučili da okončaju svoj brak. „Kao i do sada, ostajemo bliska porodica vezana dubokom ljubavlju i poštovanjem jedno prema drugom zbog svega… »
Razvodi se kanadski premijer Džastin Trudo

Razvodi se kanadski premijer Džastin Trudo

N1 Info 02.08.2023
Premijer Kanade Džastin Trudo i njegova supruga Sofi Gregoar Trudo objavili su zajedničku izjavu, saopštivši da se nakon 18 godina braka razvode. „Sofi i ja želimo da podelimo činjenicu da smo, posle mnogo značajnih i teških razgovora, doneli… »
Razvodi se premijer Kanade Džastin Trudo: „Nakon mnogo teških razgovora, Sofi i ja smo doneli odluku“

Razvodi se premijer Kanade Džastin Trudo: „Nakon mnogo teških razgovora, Sofi i ja smo doneli odluku“

Nova 02.08.2023
Kanadski premijer Džastin Trudo saopštio je danas da se on i njegova supruga Sofi razvode. „Zdravo svima, Sofi i ja bismo želeli da podelimo sa vama da smo, nakon mnogo teških razgovora, doneli odluku da se razvedemo“, napisao je Trudo na… »
Razvodi se premijer Kanade Džastin Trudo

Razvodi se premijer Kanade Džastin Trudo

Blic 02.08.2023
Kanadski premijer Džastin Trudo saopštio je danas da se on i njegova supruga Sofi razvode. "Zdravo svima, Sofi i ja bismo želeli da podelimo sa vama da smo, nakon mnogo teških razgovora, doneli odluku da se razvedemo", napisao je Trudo na Instagramu… »
Pukla ljubav - razvodi se kanadski premijer! Sofija okačila emotivnu poruku, "Posle teških razgovora, doneli smo odluku"

Pukla ljubav - razvodi se kanadski premijer! Sofija okačila emotivnu poruku, "Posle teških razgovora, doneli smo odluku"

Mondo 02.08.2023
Džastin i njegova supruga imaju troje dece. Havijera (15), Elu Grejs (14) i devetogodišnjeg Adrijena. Džastin i njegova supruga imaju troje dece. Havijera (15), Elu Grejs (14) i devetogodišnjeg Adrijena. Kanadski premijer Džastin Trudo i njegova… »

Vesti dana »