Повезане вести
У завојима, сав модар - оперисан Марко Ђедовић! Показао лице након интервенције, шок фотке - "Трпео сам гушења!"
Мондо 03.08.2023
Марко Ђедовић се огласио након операције носа. Марко Ђедовић се огласио након операције носа. Бивши учесник и нови водитељ ЗадругеМарко Ђедовић недавно је открио да ће због зравствених проблема морати на операцију, а неколико… »
(Фото) пола лица му у завојима: Марко Ђедовић показао како изгледа након операције: "Трпео сам гушења"
Блиц 03.08.2023
Водитељ "Задруге" Марко Ђедовић недавно је причао да има здравствених проблема, због чега ће морати на операцију. Он се огласио након интервенције и показао како сад изгледа. Њему је пола лица му је у завојима, али се он добро… »
Оперисан Марко Ђедовић: Огласио се из болнице, ево како се тренутно осећа
Блиц 03.08.2023
Водитељ "Задруге" Марко Ђедовић недавно је открио да има здравствених проблема, те да ће морати на операцију. Он је сада своје пратиоце на мрежама обавестио да је након интервенције све у најбољем реду. - Сада када је операција… »
"Оставили су ме у болници девет дана, стрес је био окидач": Саша Ковачевић искрено о здравственом проблему, открио ко му је…
Блиц 02.08.2023
Певач Саша Ковачевић након тешко периода и болести са којом се борио месец дана, вратио се послу и тренутно борави у Црној Гори због летње турнеје. Како истиче веома је везан за црногорско приморје јер је баш ту и почео, а због… »
Вести дана »

Рајић о оптужници: Тамо смо где смо били пре девет месеци, овим ништа није решено
Данас пре 1 сатјош 54 повезане

„Не узима храну шести дан“: Студенту Богдану Јовичићу продужен притвор, због чега је почео штрајк глађу
Данас пре 4 сатијош 17 повезаних

Преминуо легендардни Роберт Редфорд Фестивалски тренуци који се памте: Јутро након свечане церемоније отварања СФФ-а уз добру шољицу кафе
Лепота и здравље пре 1 сатјош 47 повезаних

Гутереш: Рат у Гази не може се толерисати ни морално, ни политички, ни правно
Политика пре 9 минутајош 40 повезаних