Povezane vesti
Baka (87) sprečila provalnika da je opljačka, pa mu dala da jede: Poslužila ga medenjacima i puterom od kikirikija, pa pozvala…
Blic 03.08.2023
Stereotip o baki koja ne dozvoljava da „deca budu gladna“ jedna 87-godišnja Amerikanka dovela je do krajnosti kada je nahranila mladića koji joj je provalio u kuću i pokušao da je opljačka. Među najistrajnijim stereotipima američkog društva je žena… »
Ova baka je car: Uspela je da savlada provalnika, pa mu dala da prezalogaji jer je bio gladan (foto)
Blic 02.08.2023
Stereotip o baki koja ne dozvoljava da „deca budu gladna“ jedna 87-godišnja Amerikanka dovela je do krajnosti kada je nahranila mladića koji joj je provalio u kuću i pokušao da je opljačka. Ona je ga je savladala, a onda ponudila hranom, pošto je rekao… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za utorak 10. februar 2026: Danas pretežno oblačno i hladnije
Beta pre 6 satijoš 6 povezanih
Kurti o suđenju Tačiju: OVK vodila pravedan rat i antikolonijalni ustanak
Danas pre 7 satijoš 3 povezane
(VIDEO) Saša Obradović posebno istakao jednog igrača svog tima: Ja se raspadam, mogu da zamislim kako je njima
Danas pre 6 satijoš 5 povezanih
"Sestra je izašla iz sale i rekla mi da moli Boga da moja Ema preživi." Devojčica (4) tragično umrla nakon rutinske operacije krajnika: Bolnica u Čačku proverava da li je bilo propusta
Blic pre 9 minutajoš 3 povezane
Izmene u saobraćaju: Ove linije GSP menjaju trase zbog radova u Kruševačkoj
Kurir pre 29 minutajoš 2 povezane