Повезане вести
"Срећан сам, навијачи ће бити поносни": Никола Миротић се огласио по потпису за Олимпију Милано
Вечерње новости 03.08.2023
НИКОЛА Миротић потписао је трогодишњи уговор са Олимпијом Милано. Искусни крилни центар изнео је прве импресије по доласку у клуб из "града моде". ЕПА Практично цело лето је трајала сага око тога где ће бивши играч Барселоне… »
Откривени детаљи Миротићевог уговора, познато колико остаје у Милану
Нова 03.08.2023
Клуб је саопштио детаље. Шпански кошаркаш црногорског порекла Никола Миротић има нови клуб и потписао је трогодишњи уговор са Олимпијом из Милана. То је саопштио италијански клуб на званичном сајту, док још увек није познато… »
Миротић коначно потписао: Сага је завршена, нови клуб потврдио све
Мондо 03.08.2023
Никола Миротић и званично је потписао за Армани. Никола Миротић и званично је потписао за Армани. Никола Миротић потписао је за Армани! Сага је коначно завршена. Огласио се и италијански клуб и званично потврдио да је све готово… »
Огласио се "манекен" Миротић!
Спортске.нет 03.08.2023
Данас је напокон завршена сага око Николе Миротића. Рођени Црногорац који се доводио у питање са многобројним евролигашима, међу којима је Партизан био најближи да га анагажује, на крају је одлучио да каријеру настави у Арманију… »
Миротићева прва изјава после новог уговора: Пресрећан сам што ће ме он тренирати!
Мондо 03.08.2023
Никола Миротић дао је прву изјаву као нови кошаркаш Арманија. Никола Миротић дао је прву изјаву као нови кошаркаш Арманија. Никола Миротић (32) потписао је трогодишњи уговор са Арманијем. Летња сага је завршена и стављена је… »
Миротић: Срећан сам што ћу поново радити са Месином
Спорт клуб 03.08.2023
Никола Миротић је у четвртак дефинитивно постао нови играч Арманија, са којим је потписао трогодишњи уговор. Након бурног лета током којега су га медији селили у разне клубове, Миротић може коначно да се окрене обавезама у… »
Вести дана »

У Београду шетња захвалности студентима, у Новом Саду протест за политичке затворенике
Време пре 2 сатајош 9 повезаних

Израелске снаге настављају окупацију града Газе, хиљаде беже пред тенковима
BBC News пре 4 сатијош 17 повезаних