Povezane vesti
Najomraženiji teniser današnjice ima veliki problem sa alkoholom: Vavrinka može da pije više od mene, radio sam to često
Nova 03.08.2023
Teniser koji je uzalud "prosuo" svoj talenat. Francuski teniser Benoa Per, nekada 18. teniser sveta, podelio je detalje iz života koji su ga u velikoj meri omeli u tome da postane Top 10 igrač na ATP listi. Njegova ljubav prema alkoholu i čaši je… »
Per: Vavrinka pije više od mene
Sport klub 03.08.2023
Kada se bude pravio spisak tenisera koji su proćerdali svoj talenat, Benoa Per će biti veoma blizu vrha, ako ne i na njemu. Francuz neverovatnog bekhenda, dogurao je do 18. pozicije u 2016. i tu stao. Ljubav prema flaši nadjačala je onu prema reketu… »
Vesti dana »
Đedović Handanović : Do kraja dana predložićemo MOL-u konačan stav o NIS-u, odgovor u ponedeljak
Insajder pre 55 minutajoš 16 povezanih
Posle prolećnog jutra stiže dramatičan obrt vremena: Moguće jake oluje i obilne padavine
Dnevnik pre 2 satajoš 17 povezanih
Tramp: SAD su najpopularnija nacija bilo gde na svetu i nadam se da će naši odnosi sa Kinom biti još jači
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 14 povezanih
MSP Crne Gore: Neprihvatljivo i politički neodgovorno da se jubilej obnove crnogorske nezavisnosti pokušava predstavljati kao čin usmeren protiv Srbije ili srpskog naroda
N1 Info pre 1 satjoš 10 povezanih
Potpredsednik Irana: Nećemo se odreći Ormuskog moreuza ni po kojoj cenu; Netanjahu: Režim u Iranu slabiji nego ikad
RTS pre 15 minutajoš 10 povezanih