Povezane vesti
Najomraženiji teniser današnjice ima veliki problem sa alkoholom: Vavrinka može da pije više od mene, radio sam to često
Nova 03.08.2023
Teniser koji je uzalud "prosuo" svoj talenat. Francuski teniser Benoa Per, nekada 18. teniser sveta, podelio je detalje iz života koji su ga u velikoj meri omeli u tome da postane Top 10 igrač na ATP listi. Njegova ljubav prema alkoholu i čaši je… »
Per: Vavrinka pije više od mene
Sport klub 03.08.2023
Kada se bude pravio spisak tenisera koji su proćerdali svoj talenat, Benoa Per će biti veoma blizu vrha, ako ne i na njemu. Francuz neverovatnog bekhenda, dogurao je do 18. pozicije u 2016. i tu stao. Ljubav prema flaši nadjačala je onu prema reketu… »
Vesti dana »
Rumun (43) ukrao nakit iz stana u Vrbasu, predstavio se kao prodavac posuđa
Newsmax Balkans pre 59 minutajoš 40 povezanih
Totalni raskol među saveznicima?! Izraelci odali Trampovu najveću tajnu, marinci se spremaju za upad?! Gore naftna postrojenja širom Bliskog istoka (foto, video)
Blic pre 43 minutajoš 198 povezanih
Sutra počinje podela paketa pomoći penzionerima, izdvojeno 240 miliona dinara, evo ko je prioritet
Dnevnik pre 3 satajoš 23 povezane
Vlada utvrdila Predlog zakona o zaštiti potrošača: Trgovci obavezni da pri svakoj promeni cene ažuriraju cenovnik u realnom vremenu
Nova pre 14 minutajoš 17 povezanih