Povezane vesti
Na Slaviji ispao karambol Otpao kabl, autu u vožnji izlomljena stakla
Alo 03.08.2023
Danas tokom dana pukom srećom izbegnuta je tragedija kada se otkačio deo mreže za napajanje tramvaja na Slaviji. Kako je objavljeno na snimku na stranici "moj_beo_grad" tramvaj je saobraćao i ušao u kružni tok, kada mu se u jednom trenutku otkačila… »
Karambol na Slaviji: Otpao deo mreže za napajanje, tramvaju u vožnji izlomljena stakla (video)
Večernje novosti 03.08.2023
NESREĆA je pukom srećom izbegnuta kada se danas otkačio deo mreže za napajanje tramvaja na Slaviji. Foto: Printrkin/Instagram Kako je objavljeno na snimku na stranici "moj_beo_grad" tramvaj je saobraćao i ušao u kružni tok, kada mu se u jednom… »
Drama na Slaviji: Tramvaju u vožnji izlomljena stakla: Otpao deo mreže za napajanje i napravio karambol (video)
Blic 03.08.2023
Nesreća je pukom srećom izbegnuta kada se danas otkačio deo mreže za napajanje tramvaja na Slaviji. Kako je objavljeno na snimku na stranici "moj_beo_grad" tramvaj je saobraćao i ušao u kružni tok, kada mu se u jednom trenutku otkačila metalna… »
Vesti dana »
Rektor u Novom Sadu izašao iz kancelarije, pa svirao studentima iz automobila (VIDEO)
Danas pre 23 minutajoš 14 povezanih
20 Godina za masakr kod Mladenovca: Osuđen masovni ubica Uroš Blažić za ubistvo devetoro dece, na robiju ide i njegov otac!
Blic pre 23 minutajoš 97 povezanih
Saslušano Više od 100 ljudi i analizirana dokumentacija: Oglasilo se Više javno tužilaštvo u Novom Sadu o istrazi o padu nadstrešnice
Kurir pre 47 minutajoš 53 povezane
Vlada nastavlja objavljivanje dokumenata o nadstrešnici, do 14 sati više od 20
RTV pre 1 satjoš 50 povezanih
"Ovakvo suđenje nema ni u osnovnoj školi": Stiv Ker besan na sudije
Večernje novosti pre 1 satjoš 31 povezana