Povezane vesti
Antiratna akcija NVO protiv relativizacije zločina počinjenih protiv Srba u Oluji
RTV 04.08.2023
ZAGREB - Predstavnici nekoliko nevladinih udruženja su danas održali antiratnu akciju s ciljem da ukažu na "sistemsku politiku relativizacije" ratnih zločina koji su počinjeni nad stanovnicima srpske nacionalnosti tokom i nakon vojno-policijske… »
Na Trgu Bana Jelačića antiratni protest povodom “Oluje”
Vreme 04.08.2023
Obeležavanje "Oluje" Aktivisti i aktivistkinje došli su na glavni zagrebački trg s transparentima: "Zločini u Oluji su odgovornost svih nas", "Ne u naše ime" te "Nacionalizam ubija" napisan na latinici i ćirilici Pročitajte još Oluja: Priča moje… »
Antiratna akcija u Zagrebu: Zločini u ‘Oluji’ su odgovornost svih nas
Al Jazeera 04.08.2023
Nepostojanje iskrenosti i poštovanja prema svim žrtvama, nedopustivo je i sramotno, poručuju aktivisti nevladinih organizacija koji su se okupili u Zagrebu. Nevladine organizacije okupile su se na glavnom zagrebačkom trgu na polusatnoj antiratnoj… »
U Zagrebu održan antiratni protest uoči godišnjice “Oluje”
N1 Info 04.08.2023
Desetak aktvista civilnih udruga razvilo je na glavnom zagrebačkom trgu transparente “Zločini u ‘Oluji’ su odgovornost svih nas”, "Ne u naše ime” i “Nacionalizam ubija” kako bi, uoči sutrašnje proslave godišnjice vojno-policijske… »
Vesti dana »
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“
Danas pre 5 satijoš 2 povezane