Повезане вести
Шенгелија се коначно огласио о Звезди и Човићевој изјави
Спортски журнал 04.08.2023
Кажу да сам потписао или да сам урадио нешто друго без да ме ико позвао да пита. У великом интервјуу за „Баскетњуз“ центар Виртуса Торнике Шенгелија причао је о бројним темама, неке од њих су и најављивани трансфери у Црвену… »
Шенгелија: ''Нисам видео Човићеву изјаву...''
Спортске.нет 04.08.2023
Торнике Шенгелија је један од играча о којима се доста писало овог лета, с обзиром да су бројни медији спекулисали о његовом потенцијалном трансферу у Панатинаикос, Црвену звезду, или у још неки од евролигашких клубова. Али, он… »
Шенгелија: Звезда и ПАО? Реч „наводно“ је смешна
Спорт клуб 04.08.2023
Кошаркаш Виртуса Торнике Шенгелија је у разговору за "БаскетНевс" открио због чега је остао у Виртусу, а говорио је и о понудама које је имао овог лета. За њега су били заинтересовани и Црвена звезда и Панатинаикос, али је… »
Вести дана »
На данашњи дан: Умро Лаза Костић, рођен Џон Милтон, СПС и Милошевић победили на првим изборима
Радио 021 пре 10 минутајош 2 повезане
Страни радници имају иста права као наши: Непалци се селе из крагујевачког насеља након језивог протеста групе екстремиста, хитно потребан план због ксенофобије
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
"Запањујући износи": Земље ЕУ ће морати да обезбеде милијарде евра као гаранцију зајмова за Украјину
Радио 021 пре 10 минутајош 1 повезана