Povezane vesti

Imamura: Moja uloga je da omogućim drastičan porast japanskih investicija u Srbiji

Imamura: Moja uloga je da omogućim drastičan porast japanskih investicija u Srbiji

Politika 04.08.2023
Novoimenovani ambasador Japana u Srbiji Akira Imamura izjavio je danas da je njegova uloga u Beogradu da omogući da Srbija zabeleži drastičan porast japanskih investicija kao što se to desilo pre dve decenije u Poljskoj i Češkoj. Ambasador je… »
Imamura:Moja uloga da omogućim drastičan porast japanskih investicija u Srbiji

Imamura:Moja uloga da omogućim drastičan porast japanskih investicija u Srbiji

RTV 04.08.2023
BEOGRAD - Novoimenovani ambasador Japana u Srbiji Akira Imamura izjavio je danas da je njegova uloga u Beogradu da omogući da Srbija zabeleži drastičan porast japanskih investicija kao što se to desilo pre dve decenije u Poljskoj i Češkoj. Ambasador… »
Japanci vole Novaka i Piksija – novi ambasador Imamura za RTS o ekonomskim i kulturnim vezama dva naroda

Japanci vole Novaka i Piksija – novi ambasador Imamura za RTS o ekonomskim i kulturnim vezama dva naroda

RTS 04.08.2023
Novoimenovani ambasador Japana u Srbiji Akira Imamura kaže da će njegov fokus biti implementacija Inicijative za saradnju sa Zapadnim Balkanom koju je 2018. najavio pokojni japanski premijer Šinzo Abe. Poručuje i da su principi poslovanja japanskih… »

Vesti dana »