Povezane vesti
Inter doveo Onaninog naslednika
Sportski žurnal 04.08.2023
Jan Zomer je i definitvno novi član Neroazura. Jan Zomer (34) je novi igrač Intera. Posle višenedeljnih pregovora doskorašnji golam minhenskog Bajerna, u kom je proveo polusezonu, potpisao je ugovor za Milaneze. Neroazuri su izdvojili 6 miliona evra za… »
Zomer menja Onanu
Sport klub 04.08.2023
Inter je u ovom prelaznom roku ostao bez prvog golmana Onane, koji je otišao u Mančester Junajted. Ali nije dugo tražio zamenu i ona je nađena u vidu švajcarskog golmana Jana Zomera. Završio je Inter pregovore sa Bajernom na obostrano zadovoljstvo… »
Vesti dana »
Svečanost povodom Dana policije Vučić dodelio zlatne medalje policajcima i poručio: "Plate svim pripadnicima MUP-a će rasti značajno, a opremu ćemo da vam modernizujemo"
Blic pre 56 minutajoš 27 povezanih
"Mi ne upravljamo nemirima, mi ih trpimo": Gradonačelnica Pariza traži zabranu slavlja navijača na Jelisejskim poljima
Newsmax Balkans pre 21 minutajoš 36 povezanih
RHMZ izdao upozorenje za celu Srbiju, nevreme hrli ka našoj zemlji: Radarski snimci potvrdili, dva grada prva na udaru
Mondo pre 5 satijoš 26 povezanih
Dačić: Ako socijalisti žele da ostanem predsednik ja sam spreman, nisam uzalud ponovo rođen
Beta pre 3 satajoš 12 povezanih