Povezane vesti
“Putin ne sme da postigne svoj cilj”
Vesti online 04.08.2023
Ruski opozicioni političar Aleksej Navaljni poručio je danas, nakon što mu je sud izrekao kaznu od 19 godina zatvora, da Vladimir Putin ne sme da postigne svoj cilj i pozvao Ruse da ne gube volju da pruže otpor. “Broj godina je nebitan. Savršeno mi je… »
Navaljni se obratio nakon što je osuđen na 19 godina: Putin ne sme da postigne svoj cilj, ne gubite volju za otporom
Euronews 04.08.2023
Ruski opozicioni političar Aleksej Navaljni poručio je, nakon što mu je sud izrekao kaznu od 19 godina zatvora, da Vladimir Putin ne sme da postigne svoj cilj i pozvao Ruse da ne gube volju da pruže otpor. "Broj godina je nebitan. Savršeno mi je jasno da… »
Vesti dana »

O potezu bivšeg Zvezdinog beka dugo će se pričati: Asistirao sam sebi za pobedu VIDEO
Nova pre 24 satajoš 122 povezane

Kontroverzan pakt: Svi upiru prstom u Rusiju, ali Tramp je izgleda imao pomoć i sa neočekivane strane!
Pravda pre 24 satajoš 21 povezana

Posle remija TSC-a sa javorom u superligi: Kalezić nezadovoljan suđenjem
Dnevnik pre 1 satjoš 35 povezanih

Ubijen bivši predsednik ukrajinskog parlamenta, BBC izvor kaže da se napadač maskirao u Glovo dostavljača
BBC News pre 6 satijoš 32 povezane

Haos na konferenciji! Svetislav Pešić se posvađao sa srpskim novinarom: "Ne pitaj me više do kraja prvenstva"
Telegraf pre 24 satajoš 59 povezanih