Повезане вести

Милојевић: Терзић је увек знао шта треба и чекао да се коцкице поклопе

Милојевић: Терзић је увек знао шта треба и чекао да се коцкице поклопе

Спортски журнал 05.08.2023
Некадашњи тренер српског шампиона истиче да је Звезда сада на другом нивоу. Владан Милојевић, тренер који је исписао део историје Црвене звезде са два пласмана у групну фазу Лиге шампиона, рекао је за „Спутњик” да је и у… »
Бахар и Звезда знају шта желе: Милојевић о новом тренеру, одлуци да се одрекене Борјана... (видео)

Бахар и Звезда знају шта желе: Милојевић о новом тренеру, одлуци да се одрекене Борјана... (видео)

Вечерње новости 05.08.2023
НЕКАДАШЊИ тренер Црвене звезде Владан Милојевић говорио је о актуелној ситуацији у редовима црвено-белих у емисији "Миљанов корнер". Фото: Н.Параушић Владан Милојевић је пружио подршку Бараку Бахару. Сматра да је ситуација… »
Рекли су бахару: Кључеви су код тебе, изволи! Милојевић о новом тренеру Звезде: Хтео сам и ја брзе играче, али...

Рекли су бахару: Кључеви су код тебе, изволи! Милојевић о новом тренеру Звезде: Хтео сам и ја брзе играче, али...

Мондо 05.08.2023
Бивши тренер Црвене звезде Владан Милојевић и даље прати наступе свог клуба и видео је шта је све урадио Барак Бахар овог лета. Бивши тренер Црвене звезде Владан Милојевић и даље прати наступе свог клуба и видео је шта је све… »

Вести дана »