Povezane vesti

Riki Rubio zbog mentalnog zdravlja prekida karijeru

Politika 05.08.2023
MADRID – Španski reprezentativac Riki Rubio objavio je na društvenim mrežama da prekida karijeru zbog mentalnog zdravlja. „Odlučio sam da prekinem sve profesionalne aktivnosti kako bih se pozabavio mentalnim zdravljem. Želim da se zahvalim Savezu… »
Skariolo: "Divljenje, podrška i ljubav za Rubija"

Skariolo: "Divljenje, podrška i ljubav za Rubija"

Sportske.net 05.08.2023
Selektor košarkaške reprezentacije Španije Serđo Skariolo pružio je podršku plejmejkeru Rikiju Rubiju, koji je odlučio da na neko vreme prekine karijeru zbog rada na mentalnom zdravlju, što znači i da će propusiti predstojeći Mundobasket, na… »

Vesti online 05.08.2023
Španski reprezentativac Riki Rubio objavio je na društvenim mrežama da prekida karijeru zbog mentalnog zdravlja. – Odlučio sam da prekinem sve profesionalne aktivnosti kako bih se pozabavio mentalnim zdravljem. Želim da se zahvalim Savezu na… »
Rubio odustao od Svetskog prvenstva zbog mentalnog zdravlja

Rubio odustao od Svetskog prvenstva zbog mentalnog zdravlja

Sportski žurnal 05.08.2023
Španska federacija prenela izjavu u kojoj je čuveni košarkaš zamolio za privatnost. Riki Rubio neće igrati na Svetskom prvenstvu. To je sigurno, ali se iz njegovog obraćanja javnosti ne moće zaključiti da li će uzeti i duži tajm-aut. Španski… »
Za reprezentaciju uvek, čak i posle majčine smrti: Šampionu je to bilo najvažnije - evo zašto se iznenada povukao!

Za reprezentaciju uvek, čak i posle majčine smrti: Šampionu je to bilo najvažnije - evo zašto se iznenada povukao!

Mondo 05.08.2023
Riki Rubio odlučio je da se povuče iz košarke, bar na neko vreme, a poznato je i zašto... Riki Rubio odlučio je da se povuče iz košarke, bar na neko vreme, a poznato je i zašto... Riki Rubio (32) šokirao je košarkaški svet. Nekoliko nedelja… »
Riki Rubio prekida karijeru, navijači u šoku

Riki Rubio prekida karijeru, navijači u šoku

Dnevnik 05.08.2023
MADRID: Španski reprezentativac Riki Rubio objavio je na društvenim mrežama da prekida karijeru zbog mentalnog zdravlja. "Odlučio sam da prekinem sve profesionalne aktivnosti kako bih se pozabavio mentalnim zdravljem. Želim da se zahvalim Savezu na… »
Veliki problem za Špance, jedan od najboljih odustao od Mundobasketa!

Veliki problem za Špance, jedan od najboljih odustao od Mundobasketa!

Sportske.net 05.08.2023
Španski plejmejker Riki Rubio propustiće predstojeće Svetsko prvenstvo, koje se igra u Japanu, Indoneziji i na Filipinima. MVP prethodnog šampionata sveta, koji je 2019. godine održan u Kini i koji je Španija osvojila, neće igrati na ovom, iako se… »
Rubio pravi pauzu zbog „mentalnog zdravlja“

Rubio pravi pauzu zbog „mentalnog zdravlja“

Sport klub 05.08.2023
Riki Rubio je objavio da privremeno prekida svoju košarkašku karijeru. Reprezentativac Španije i član Klivlend Kavalirsa, koji ima 33 godine, oglasio se zvaničnim saopštenjem, a kao razlog za pauzu naveo je „mentalno zdravlje“. „Odlučio sam… »

Vesti dana »