Povezane vesti
Koalicija Niš,Moj grad: Nišlije nakon većih padavina još muče muku sa poplavama zbog neodgovornosti grada!
Jugmedia 05.08.2023
Odbornici Koalicije Niš, moj grad Miodrag Stanković i Branislav Jovanović i član predsedništva Koalicije Niš, moj grad Slavoljub Savić, na poziv građana, obišli su kritična područja u Gradu koja su često usled obilnih padavina poplavljena. „Slavoljub… »
"Niš, moj grad": Zbog neodgovorne vlasti, Nišlije muče muku sa poplavama
Južne vesti 05.08.2023
Odbornici Koalicije “Niš, moj grad” obišli su u subotu, 5. avgusta, kritična mesta u gradu koja su često poplavljena nakon obilnih kiša, zbog čega građani imaju probleme. Oni su rekli da su rešenja različita - treba konsultovati struku, nadoknaditi štetu… »
Vesti dana »
Studentski protest: Kolona ispred Policijske uprave „29. novembar“
Vreme pre 35 minutajoš 13 povezanih
Projektil pao u blizini nuklearne elektrane u Iranu; Amerikanci u Iranu tragaju za nestalim članom posade oborenog f-15E
RTS pre 1 satjoš 47 povezanih
(Video) Besana noć u Lučanima: Proglašena vanredna odbrana od poplave, teška mehanizacija upućena na kritične tačke, putevi pod vodom
Blic pre 1 satjoš 25 povezanih
"Reprezentativna pauza se malo odužila..." Dejan Stanković najavio meč Radnika i Crvene zvezde: Nije važno protiv koga igraš, već za koga igraš!
Kurir pre 26 minutajoš 28 povezanih
Danas sa posebnom pažnjom uzmite jednu grančicu! Slavimo Lazarevu subotu, etnološkinja otkrila sve običaje
Telegraf pre 25 minutajoš 25 povezanih