Povezane vesti
Prvenac u dresu Zvezde - Mijailović: Prija mi rad sa Baharom
Sportski žurnal 06.08.2023
Igram šta mi se kaže i trudim se da na svakoj poziciji pružim maksimum. Postigao je Srđan Mijailović prvenac na takmičarskim utakmicama u dresu Crvene zvezde. U 37. minutu meča sa Napretkom ispalio je projektil ka golu Bajića u trijumfu 4:0. -… »
Čukarički niže skalpove - Posle niškog pobeđen i kragujevački Radnički (video)
Sportski žurnal 06.08.2023
Brđani slavili na “Čika Dači” golovima Docića iz slobodnog udarca i Tošića glavom. RADNIČKI (KG) – ČUKARIČKI 1:2 (0:0) Kragujevac - Stadion: Čika Dača. Gledalaca: 600. Sudija: Danilo Nikolić. Pomoćnici: Slobodan Pavlović i Bojan… »
Pobede Zvezde i Čukaričkog u Super ligi Srbije
Novi magazin 06.08.2023
Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas u Beogradu Napredak sa 4:0, u utakmici drugog kola Super lige Srbije. Dvosturki strelac bio je Žan Filip Kraso, koji je golove postigao u petom minutu iz jedanaesterca i u 71. minutu. Strelci su bili još Osman… »
Mijailović nakon sjajnog "prvenca" u Zvezdi: "Igram šta mi se kaže!"
Sportske.net 06.08.2023
Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Napredak iz Kruševca sa ubedljivih 4:0 u meču drugog kola Super lige Srbije. Jedan od najzapaženijih na terenu beogradske "Marakane" danas je bio Srđan Mijailović, koji je za razliku od svih dosadašnjih utakmica… »
Magija Docića i gol Tošića za pobedu Čukaričkog
Sport klub 06.08.2023
Čukarički je slavio i u drugom ovosezonskom meču u Super ligi Srbije, posle niškog Radničkog pobedili su Brđani i kragujevački Radnički 1923, i to na gostovanju – 2:1. Posle lošijeg prvog poluvremena, u nastavku su izabranici Dušana Kerkeza… »
Čukarički zasluženo do tri boda na "Čika Dači"!
Sportske.net 06.08.2023
Zaslužena pobeda Čukaričkog na stadionu "Čika Dača", savladali su Radnički rezultatom 1:2 (0:0). Radnički bolji od svog rivala na startu utakmice, odmah su nametnuli svoj ritam. Najbolji strelac kragujevačkog tima u pripremnom periodu Luka Zorić… »
Vesti dana »
Ruski udar na ukrajinsku fabriku oružja; Slovačka najavljuje kontramere ako tranzit gasa ne bude obnovljen
RTS pre 47 minutajoš 20 povezanih