Povezane vesti

Prvenac u dresu Zvezde - Mijailović: Prija mi rad sa Baharom

Prvenac u dresu Zvezde - Mijailović: Prija mi rad sa Baharom

Sportski žurnal 06.08.2023
Igram šta mi se kaže i trudim se da na svakoj poziciji pružim maksimum. Postigao je Srđan Mijailović prvenac na takmičarskim utakmicama u dresu Crvene zvezde. U 37. minutu meča sa Napretkom ispalio je projektil ka golu Bajića u trijumfu 4:0. - Pokušavao… »
Čukarički niže skalpove - Posle niškog pobeđen i kragujevački Radnički (video)

Čukarički niže skalpove - Posle niškog pobeđen i kragujevački Radnički (video)

Sportski žurnal 06.08.2023
Brđani slavili na “Čika Dači” golovima Docića iz slobodnog udarca i Tošića glavom. RADNIČKI (KG) – ČUKARIČKI 1:2 (0:0) Kragujevac - Stadion: Čika Dača. Gledalaca: 600. Sudija: Danilo Nikolić. Pomoćnici: Slobodan Pavlović i Bojan Tomović. Žuti kartoni… »
Pobede Zvezde i Čukaričkog u Super ligi Srbije

Pobede Zvezde i Čukaričkog u Super ligi Srbije

Novi magazin 06.08.2023
Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas u Beogradu Napredak sa 4:0, u utakmici drugog kola Super lige Srbije. Dvosturki strelac bio je Žan Filip Kraso, koji je golove postigao u petom minutu iz jedanaesterca i u 71. minutu. Strelci su bili još Osman… »
Mijailović nakon sjajnog "prvenca" u Zvezdi: "Igram šta mi se kaže!"

Mijailović nakon sjajnog "prvenca" u Zvezdi: "Igram šta mi se kaže!"

Sportske.net 06.08.2023
Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Napredak iz Kruševca sa ubedljivih 4:0 u meču drugog kola Super lige Srbije. Jedan od najzapaženijih na terenu beogradske "Marakane" danas je bio Srđan Mijailović, koji je za razliku od svih dosadašnjih utakmica pod… »
Čukarički zasluženo do tri boda na "Čika Dači"!

Čukarički zasluženo do tri boda na "Čika Dači"!

Sportske.net 06.08.2023
Zaslužena pobeda Čukaričkog na stadionu "Čika Dača", savladali su Radnički rezultatom 1:2 (0:0). Radnički bolji od svog rivala na startu utakmice, odmah su nametnuli svoj ritam. Najbolji strelac kragujevačkog tima u pripremnom periodu Luka Zorić je imao… »
Magija Docića i gol Tošića za pobedu Čukaričkog

Magija Docića i gol Tošića za pobedu Čukaričkog

Sport klub 06.08.2023
Čukarički je slavio i u drugom ovosezonskom meču u Super ligi Srbije, posle niškog Radničkog pobedili su Brđani i kragujevački Radnički 1923, i to na gostovanju – 2:1. Posle lošijeg prvog poluvremena, u nastavku su izabranici Dušana Kerkeza bili bolji… »

Vesti dana »

Novi Pazar: Sukob demonstranata i policije ispred suda

Novi Pazar: Sukob demonstranata i policije ispred suda

Vreme pre 22 minutajoš 17 povezanih
Još jedan vreli letnji dan

Još jedan vreli letnji dan

Zoom UE pre 42 minutajoš 21 povezana
Trump produžio suspenziju carina na kinesku robu za još 90 dana

Trump produžio suspenziju carina na kinesku robu za još 90 dana

Slobodna Evropa pre 12 minutajoš 19 povezanih