Повезане вести

Трамп: Оно што мени раде, дешава се у земљама трећег света

Инсајдер 07.08.2023
Бивши амерички председник Доналд Трамп поручио је данас да је оно што њему ради Министарство правде исто што раде и "земље трећег света", мислећи на правне поступке који су покренути против њега. "Оно што мени ради… »

Политика 07.08.2023
ВАШИНГТОН - Бивши амерички председник Доналд Трамп поручио је данас да је оно што њему ради Министарство правде исто што раде и „земље трећег света”, мислећи на правне поступке који су покренути против њега. „Оно што мени ради… »
Трамп жели другог судију и ново место суђења

Трамп жели другог судију и ново место суђења

Глас Америке 07.08.2023
Вашингтон — Бивши амерички председник Доналд Трамп устврдио је у недељу да федерална судија, насумично одабрана да надгледа суђење поводом оптужби да је сковао заверу да поништи свој пораз на изборима 2020, не би била фер према… »
Ко је судија Тања Чуткан, жена коју Трамп не жели у судници

Ко је судија Тања Чуткан, жена коју Трамп не жели у судници

РТС 07.08.2023
Бивши амерички председник Доналд Трамп жалио се на судију Тању Чуткан, која надгледа процес који се води против њега, а у вези са оптужбама за заверу 6. јануара 2021, најавивши да ће тражити њено изузеће. Реч је о судији коју… »
„Нема шансе да добијем правично суђење“: Трамп тражи новог судију

„Нема шансе да добијем правично суђење“: Трамп тражи новог судију

Данас 06.08.2023
Бивши амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас да ће затражити од судије Тање Чуткан, која води процес против њега за покушај изборне преваре, да се повуче и оценио да „нема шансе да добије правично суђење“ ако она то… »

Вести дана »