Povezane vesti
Bivši savetnik Zelenskog! Moglo bi doći do podele Ukrajine na dva dela, mir jedino ovako moguć
Pravda 07.08.2023
Kontroverzne primedbe Oleksija Arestoviča, bivšeg savetnika u kabinetu ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog, koje se direktno protive vladinoj politici, verovatno neće biti popularne u javnosti. Zelenski i drugi vodeći ukrajinski zvaničnici su… »
"Recimo da deo naše teritorije ostane pod: Rusima..." Kontroverzni Ukrajinac predložio četiri opcije za kraj rata, jedna se…
Blic 07.08.2023
Razmena 20 odsto ukrajinske teritorije za članstvo u NATO-u za ostatak zemlje mogla bi da bude jedan od načina da se okonča rat, sugerisao je bivši savetnik ukrajinskog predsednika. Kontroverzne primedbe Oleksija Arestoviča, koje se direktno protive… »
Vesti dana »
Nikola Jović postigao 17 poena u pobedi Majamija protiv Bruklina
Politika pre 29 minutajoš 19 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski: Ja sam vođa, svima sam zabranio pregovore s Putinom; Fico: Neću podneti ostaku
RTV pre 1 satjoš 9 povezanih
Neće dozvoliti Palestincima da se vrate u Gazu: Izrael: Hamas po drugi put prekršio sporazum o prekidu vatre
Blic pre 53 minutajoš 7 povezanih
Očekuje nas do 20 stepeni, a onda zima uzvraća udarac! Najnovija prognoza RHMZ: "Winter killer" je doneo proleće u januaru, a evo kada se vraćaju ledeni dani
Blic pre 2 satajoš 9 povezanih
Grenel o protestima u Srbiji: Ne podržavamo one koji na silu zauzimaju zgrade institucija
N1 Info pre 1 satjoš 5 povezanih