Povezane vesti
Aleksandra Prijović otkrila istinu o pucnjavi u Mostaru!
Svet plus 07.08.2023
Pevačica Aleksandra Prijović otkrila je istinu o pucnjavi u Mostaru, na njenom nastupu. Ona je demantovala da je u tom trenutku bila u klubu. Juče se u medijima pojavila vest da je na nastupu Aleksandre Prijović u Mostaru došlo do pucnjave, kao i da… »
Nisam bila u klubu za vreme pucnjave! Aleksandra Prijović o haosu u Mostaru - "Ušla sam u kola i sve je tada bilo ok..."
Mondo 07.08.2023
Aleksandra Prijović se oglasila povodom pucnjave koja se dogodila u klubu u kojem je nastupala. Aleksandra Prijović se oglasila povodom pucnjave koja se dogodila u klubu u kojem je nastupala Na nastupu Aleksandre Prijović u Mostaru došlo do pucnjave… »
(Video): Aleksandra Prijović otkrila istinu o pucnjavi u Mostaru na njenom nastupu: "Nikad mi se dosad nije dogodilo nešto…
Blic 07.08.2023
Poznata pevačica Aleksandra Prijović nastupala je u jednom klubu u Mostaru gde je došlo do pucnjave i tuče. Aleksandra je sad pred našim kamerama progovorila o incidentu. - To se desilo posle mog nastupa. Ja dok sam pevala sve je bilo super, dok nije… »
Vesti dana »
Vlada Srbije u subotu odlučuje o proglašenju dana žalosti zbog tragedije na Cetinju
In medija pre 1 satjoš 36 povezanih
Pobedio tumor, pauzirao godinu i po dana: Ko je Rajli Opelka koji je pobedio Novaka Đokovića u Brizbejnu?
Danas pre 49 minutajoš 28 povezanih
Povratak devedesetih: "Novosti" targetiraju studente zbog hrvatskog državljanstva
Radio 021 pre 1 satjoš 9 povezanih
U srpskom voću pronađen opasan metal: Izdato upozorenje u Belgiji zbog rizika po zdravlje
Mondo pre 42 minutajoš 4 povezane
Vučević: Nastavnici koji ne budu želeli da predaju neće više raditi u prosveti
Insajder pre 20 minutajoš 19 povezanih