Povezane vesti

"Kupila sam mu autobus, znala sam da može u zatvor da ide" Marija Kulić otkrila sve o 10.000 evra koje je pozajmila Bebici…

"Kupila sam mu autobus, znala sam da može u zatvor da ide" Marija Kulić otkrila sve o 10.000 evra koje je pozajmila Bebici…

Blic 07.08.2023
Miljana Kulić raskinula je vezu sa Nenadom Macanovićem Bebicom, a nakon toga optužila ga je javno da im je uzeo 10.000 evra. Marija je sada za domaće medije potvrdila da je Bebici dala 10.000 evra i da je on nakon toga nestao. - Istina je. Dozvolio je… »
"Ukopaću te, nećeš smeti na ulicu da izađeš": Miljana uputila pretnje Bebici, nastavljaju da se prepucavaju, u sve…

"Ukopaću te, nećeš smeti na ulicu da izađeš": Miljana uputila pretnje Bebici, nastavljaju da se prepucavaju, u sve…

Blic 07.08.2023
Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica stavili su tačku na svoju vezu, i ne prestaju da se prepucavaju. Nakon što ga je ona optužila da im je ukrao 10.000 evra, on je objavio prepiske sa njenom majkom Marijom. Oni se tu nisu zastavili, već je Nenad… »
Bebica objavio prepiske sa Marijom Kulić: Oglasio se nakon Miljaninih optužbi da im je uzeo 10.000 evra, otkrio i zbog čega…

Bebica objavio prepiske sa Marijom Kulić: Oglasio se nakon Miljaninih optužbi da im je uzeo 10.000 evra, otkrio i zbog čega…

Blic 07.08.2023
Miljana Kulić raskinula je vezu sa Nenadom Macanovićem Bebicom, a nakon toga optužila ga je da im je uzeo 10.000 evra. Ona je na svom Instagramu objavila i ugovor o zajmu koji su navodno sklopili Bebica i njena majka Marija. Međutim, Nenad tvrdi da je… »

Vesti dana »