Povezane vesti
„Boli me u grudima od muke, nadam se da će dobiti doživotnu kaznu“: Oglasila se majka ubijene Noe za Nova.rs nakon saslušanja…
Nova 07.08.2023
Boba i Bata Milivojev, majka i otac Noe Milivojev (18) koja je ubijena juna u iznajmljenom stanu u centru Beograda, saslušani u istrazi koju vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu povodom stravičnog zločina. Noina majka kratko je rekla za Nova.rs da se… »
"Strah da ću videti monstruma me uznemiri": Oglasila se majka ubijene Noe nakon saslušanja u tužilaštvu: "Boli me u grudima…
Blic 07.08.2023
Boba i Bata Milivojev, majka i otac Noe Milivojev (18) koja je ubijena juna u iznajmljenom stanu u centru Beograda, saslušani u istrazi koju vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu povodom stravičnog zločina. Majka Noe Milivojev kratko je rekla za Novu da… »
Vesti dana »

Protestna šetnja na Dedinju: Demonstranti ispred kuća u kojim žive Aleksandar Vučić, Ana Brnabić, Zorana Mihajlović i Željko Mitrović (foto/video)
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Demonstracije u Tel Avivu zbog izraelskog plana za preuzimanje Gaze: Desetine hiljada traži kraj rata i oslobađanje talaca (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Uhapšena 3 muškarca zbog nedozvoljenog penjanja na Ajfelovu kulu: Jedan skočio padobranom
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Automobili na granici sa Hrvatskom čekaju četiri sata, ka Mađarskoj po sat i po
Danas pre 8 satijoš 1 povezana