Povezane vesti
„Boli me u grudima od muke, nadam se da će dobiti doživotnu kaznu“: Oglasila se majka ubijene Noe za Nova.rs nakon saslušanja…
Nova 07.08.2023
Boba i Bata Milivojev, majka i otac Noe Milivojev (18) koja je ubijena juna u iznajmljenom stanu u centru Beograda, saslušani u istrazi koju vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu povodom stravičnog zločina. Noina majka kratko je rekla za Nova.rs da se… »
"Strah da ću videti monstruma me uznemiri": Oglasila se majka ubijene Noe nakon saslušanja u tužilaštvu: "Boli me u grudima…
Blic 07.08.2023
Boba i Bata Milivojev, majka i otac Noe Milivojev (18) koja je ubijena juna u iznajmljenom stanu u centru Beograda, saslušani u istrazi koju vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu povodom stravičnog zločina. Majka Noe Milivojev kratko je rekla za Novu da… »
Vesti dana »
Bela kuća: Kina i SAD kažu da Iran ne treba da ima nuklearno oružje i da Ormuski moreuz bude otvoren
Serbian News Media pre 21 minutajoš 85 povezanih
Sednica Skupštine: Poslanička pitanja o uvođenju vojnog roka, rektoru Đokiću
Danas pre 1 satjoš 21 povezana
Ministarstvo poljoprivrede preduzelo mere povodom utvrđenog prisustva hepatitisa A u zamrznutom voću
Ekapija pre 6 minutajoš 19 povezanih
Teška noć za Kijev: Veliki ruski napad, pogođen stambeni soliter, deca među ranjenima
BBC News pre 11 minutajoš 19 povezanih