Повезане вести

"Зашто спушташ слушалицу када споменем..." Испливала преписка Миљане Кулић и Ивана Маринковића, Нишлијка неће више да ћути!…

"Зашто спушташ слушалицу када споменем..." Испливала преписка Миљане Кулић и Ивана Маринковића, Нишлијка неће више да ћути!…

Курир 08.08.2023
Марија и Миљане Кулић недавно су направиле велико славље поводом рођендана малог Жељка Кулића. Марија је недавно истакла да се Иван од тада није јавио нити питао за сина, а сада је Миљана решила да објави преписку са Иваном и… »
Ево како се Марија Кулић осећа након хитне хоспитализације! Миљана објавила налаз из болнице ево шта су јој уочили током…

Ево како се Марија Кулић осећа након хитне хоспитализације! Миљана објавила налаз из болнице ево шта су јој уочили током…

Курир 08.08.2023
Миљана Кулић и Ненад Мацановић Бебица раскинули су везу, након чега га је она оптужила да им је дужан 10.000 евра. Марија је због стреса завршила у болници, Бебица је у својој објави оптужио Кулиће да су фолиранти, а сада је… »
Бебица не бира начин да уништи кулиће! Након што је Марија завршила у болници, он изнео шок тврдње и приложио доказе…

Бебица не бира начин да уништи кулиће! Након што је Марија завршила у болници, он изнео шок тврдње и приложио доказе…

Курир 08.08.2023
Након јавног препуцавања са сада већ бившим дечком, Ненадом Мацановићем Бебицом , Миљана Кулић открила је да је њена мајка завршила у болници. - Притисак јој је нагло, тренутно је 220/114. Од јуче када је Ненад објавио број… »
"Имала сам јаке мучнине": Миљани позлило када је Бебица објавио јавно Маријин број, открила да стиже у Београд

"Имала сам јаке мучнине": Миљани позлило када је Бебица објавио јавно Маријин број, открила да стиже у Београд

Блиц 08.08.2023
Марији Кулић тврди да јој је данас позлило након што је Ненад Мацановић Бебица објавио јавно њен број телефона на Инстаграму, након што је она исто Миљана урадила са његовим бројем. Миљаниној мајци позлило је због чега је… »
"Кулићи ми дугују два милиона евра" Шок оптужбе Ненада Мацановића Бебице! (фото)

"Кулићи ми дугују два милиона евра" Шок оптужбе Ненада Мацановића Бебице! (фото)

Курир 08.08.2023
Након што су Миљана Кулић и њена мајка Марија оптужиле Бебицу да је побегао из Ниша пошто је од њих узео 10.000 евра, Мацановић је узвратио ударац. Наиме, Ненад је изнео шокантне тврдње када је рекао да је породици Кулић… »
"Одјавили смо га из ниша, не знам шта може да направи": Марија Кулић у шоку због преваре бившег зета, споменула и Маринковића…

"Одјавили смо га из ниша, не знам шта може да направи": Марија Кулић у шоку због преваре бившег зета, споменула и Маринковића…

Блиц 08.08.2023
Миљана Кулић раскинула је са Ненадом Мацановићем Бебицом, а након раскида је показала на мрежама да их је он, према њеним речима, ојадио за 10.000 евра. Марија Кулић се сада огласила за "Блиц", проговорила је о Ивану… »
Тара Симов открила у каквом је односу са свекрвом након раскида са Данилом: Објавила фотографију и сада је све јасно (фото)

Тара Симов открила у каквом је односу са свекрвом након раскида са Данилом: Објавила фотографију и сада је све јасно (фото)

Блиц 07.08.2023
Бивша задругарка Тара Симов пре мање од месец дана добила је сина Николаја, али је неколико дана након порођаја раскинула са оцем детета, Данилом Раичевићем. Како извор за "Блиц" тврди, Тара за 10 дана напушта Ниш и враћа се за… »

Вести дана »