Повезане вести
Хил: Русија нема податке о количини хране која је због споразума о житу стигла до сиромашних држава
Бета 08.08.2023
Амерички амбасадор у Србији Кристофер Хил (Цхристопхер Хилл) изјавио је данас да Русија, за разлику од САД и других држава, не учествује у светском програму за храну и да због тога не може имати тачне податке о томе која је… »
Хил: Русија нема податке о количини хране која је због споразума о житу стигла до сиромашних држава
Радио сто плус 08.08.2023
“Ми добро знамо колико је украјинског жита успело да дође до сиромашних земаља, више од 50 одсто жита, две трећине пшенице је успело да дође до сиромашних држава”, рекао је он одбацујући тврдње руског амбасадора у Србији… »
Вести дана »
“Мом сину целу ноћ крче црева, а мени се срце цепа. Све су ми узели, дете им не дам”: Тешка животна прича аутопревозника Јаћимовића који трећи дан штрајкује глађу
Нова пре 5 минутајош 116 повезаних
Антонијевић потврдио да је кандидат Српске напредне странке за повереника за заштиту равноправности
Еуроневс пре 2 сатајош 19 повезаних
Суботица: И вечерас грађани организовали скуп подршке Дијани Хрка и Миломиру Јаћимовићу
Нови магазин пре 40 минутајош 21 повезана
Србија ово не памти: Ево шта се десило пред меч са Енглеском! "Орлови" гледају и не могу да се чудом начуде
Вечерње новости пре 1 сатјош 41 повезана