Повезане вести

Не дугујем ја теби, него ти мени два милиона! Ненад одлучио да проговори, испливала преписка с Кулићима - шок оптужбе!

Не дугујем ја теби, него ти мени два милиона! Ненад одлучио да проговори, испливала преписка с Кулићима - шок оптужбе!

Мондо 08.08.2023
Ненад Мацановић Бебица је заратио с породицом Кулић након раскида с Миљаном, а сада се први пут огласио на ову тему. Ненад Мацановић Бебица је заратио с породицом Кулић након раскида с Миљаном, а сада се први пут огласио на ову… »
Искористила сам га да преболим золу: Миљана Кулић после раскида с Бебицом изнела прљав веш - драго ми је што је отишао

Искористила сам га да преболим золу: Миљана Кулић после раскида с Бебицом изнела прљав веш - драго ми је што је отишао

Мондо 08.08.2023
Миљана Кулић је изнела у јавност неке непознате детаље из њеног и Ненадовог односа, а открила је и какав третман је имао у њеној проодици. Миљана Кулић је изнела у јавност неке непознате детаље из њеног и Ненадовог односа… »
"Био је плаћен за интимне односе": Миљана Кулић изнела шок детаље о Бебици и дугу од 10.000 евра: Ево какав третман је имао…

"Био је плаћен за интимне односе": Миљана Кулић изнела шок детаље о Бебици и дугу од 10.000 евра: Ево какав третман је имао…

Блиц 08.08.2023
Миљана Кулић шокирала је све изјавом да је њен бивши вереник Ненад Мацановић Бебица добила паре како би имао интимне односе са њом. Наиме, Миљана се укључила у емисији "Задруга - Народ пита" и изнела шок детаље о бившем… »
Био је плаћен за интимне односе Миљана открила какав третман је Бебица имао, па жетоко оплела по бившем!

Био је плаћен за интимне односе Миљана открила какав третман је Бебица имао, па жетоко оплела по бившем!

Ало 08.08.2023
Кулићева не престаје да износи детаље везе са Бебицом. Миљана Кулић огорчена је на бившег вереника Ненада Мацановића Бебицу, па је признала да је добијао паре да би њих двоје имали сексуалне односе.Водитељка Ана Радуловић… »

Вести дана »