Повезане вести
"Највише сам јела слано, нисам бирала" Мама бебе-џина од 6,5 кг открила шта јој се јело у трудноћи, али и малишинин…
Курир 08.08.2023
Лекар о порођају: "Кад сам видео главицу, зачудио сам се колика је" Беба-џин од 6,5 кила и чак 68 центиметара дошла је на свет 5. августа у породилишту у Горњем Милановцу. Како кажу, овај дечак за сада је сигурно највећа беба… »
У Србији је рођена беба од 6 килограма, али где је и када рођена најтежа беба икада?
Радио 021 08.08.2023
У Србији, тачније у Горњем Милановцу, је 5. августа рођен дечак тежак више од шест килограма, тачније 6.420 грама. Међутим, он није најтежа беба икада рођена у Србији, пошто је у ГАК "Народни фронт" 1988. рођена беба тешка чак… »
Беба џин из Горњег Милановца добио нови надимак: Потпуна супротност од очекиваног, малог Павла сад овако зову
Мондо 08.08.2023
Беба џин из Горњег Милановца, који је рођен са 6,5 килограма, добио је надимак Мрвица. Беба џин из Горњег Милановца, који је рођен са 6,5 килограма, добио је надимак Мрвица. Мали Павле, који је на свет дошао у породилишту у… »
Павле је рођен са 6,5 килограма и 68 центиметара, прозвали су га "беба-џин", али сада има нови надимак, ево и који
Блиц 08.08.2023
Павле који је на свет дошао у породилишту у Горњем Милановцу, а којег су одмах на рођењу прозвали "беба-џин" јер је рођен са невероватних 6,5 килограма, добио је нов надимак! Ни његови родитељи нису очекивали да ће бити… »
Павле од 6,5 кила није највећа беба рођена у Србији! Рекорд и даље држи беба џин рођена пре 35 година у "Народном фронту"…
Блиц 08.08.2023
У породилишту болнице у Горњем Милановцу 5. августа је рођен дечак тежак више од 6 килограма! Мајка Сузана Кучина (27) из Горњег Милановца на свет је царским резом донела сина тешког 6.420 грама и дугачког 68 центиметра. Малени… »
Вести дана »
Два имена из Прокупља на Студентској листи „Студенти побеђују“
Прокупље пресс пре 1 сатјош 43 повезане
Фон дер Лајен: Будућност Западног Балкана је у ЕУ, процес приступања заснован на заслугама
РТС пре 40 минутајош 63 повезане
Курти: Пресуда у Хагу не представља вољу народа Косова иако је изречена у његово име
Бета пре 5 минутајош 22 повезане
Хашки суд осудио Тачија на 25 година, а вођама ОВК укупно 81
Наслови.аи пре 1 минутјош 169 повезаних