Povezane vesti

"Najviše sam jela slano, nisam birala" Mama bebe-džina od 6,5 kg otkrila šta joj se jelo u trudnoći, ali i mališinin…

"Najviše sam jela slano, nisam birala" Mama bebe-džina od 6,5 kg otkrila šta joj se jelo u trudnoći, ali i mališinin…

Kurir 08.08.2023
Lekar o porođaju: "Kad sam video glavicu, začudio sam se kolika je" Beba-džin od 6,5 kila i čak 68 centimetara došla je na svet 5. avgusta u porodilištu u Gornjem Milanovcu. Kako kažu, ovaj dečak za sada je sigurno najveća beba ove godine, a ni… »
U Srbiji je rođena beba od 6 kilograma, ali gde je i kada rođena najteža beba ikada?

U Srbiji je rođena beba od 6 kilograma, ali gde je i kada rođena najteža beba ikada?

Radio 021 08.08.2023
U Srbiji, tačnije u Gornjem Milanovcu, je 5. avgusta rođen dečak težak više od šest kilograma, tačnije 6.420 grama. Međutim, on nije najteža beba ikada rođena u Srbiji, pošto je u GAK "Narodni front" 1988. rođena beba teška čak 7,5… »
Beba džin iz Gornjeg Milanovca dobio novi nadimak: Potpuna suprotnost od očekivanog, malog Pavla sad ovako zovu

Beba džin iz Gornjeg Milanovca dobio novi nadimak: Potpuna suprotnost od očekivanog, malog Pavla sad ovako zovu

Mondo 08.08.2023
Beba džin iz Gornjeg Milanovca, koji je rođen sa 6,5 kilograma, dobio je nadimak Mrvica. Beba džin iz Gornjeg Milanovca, koji je rođen sa 6,5 kilograma, dobio je nadimak Mrvica. Mali Pavle, koji je na svet došao u porodilištu u Gornjem Milanovcu sa… »
Pavle je rođen sa 6,5 kilograma i 68 centimetara, prozvali su ga "beba-džin", ali sada ima novi nadimak, evo i koji

Pavle je rođen sa 6,5 kilograma i 68 centimetara, prozvali su ga "beba-džin", ali sada ima novi nadimak, evo i koji

Blic 08.08.2023
Pavle koji je na svet došao u porodilištu u Gornjem Milanovcu, a kojeg su odmah na rođenju prozvali "beba-džin" jer je rođen sa neverovatnih 6,5 kilograma, dobio je nov nadimak! Ni njegovi roditelji nisu očekivali da će biti toliko krupan, a majka… »
"Mnogo sam jela slano, nisam birala": Majka "bebe džina" od 6,5 kila o toku trudnoće, a lekar o porođaju: "Kad sam video…

"Mnogo sam jela slano, nisam birala": Majka "bebe džina" od 6,5 kila o toku trudnoće, a lekar o porođaju: "Kad sam video…

Blic 08.08.2023
Beba-džin od 6,5 kila i čak 68 centimetara došla je na svet 5. avgusta u porodilištu u Gornjem Milanovcu. Kako kažu, ovaj dečak za sada je sigurno najveća beba ove godine, a ni lekari, ni roditelji nisu očekivali da ovoliko bude krupna. Majka… »
Pavle od 6,5 kila nije najveća beba rođena u Srbiji! Rekord i dalje drži beba džin rođena pre 35 godina u "Narodnom…

Pavle od 6,5 kila nije najveća beba rođena u Srbiji! Rekord i dalje drži beba džin rođena pre 35 godina u "Narodnom…

Blic 08.08.2023
U porodilištu bolnice u Gornjem Milanovcu 5. avgusta je rođen dečak težak više od 6 kilograma! Majka Suzana Kučina (27) iz Gornjeg Milanovca na svet je carskim rezom donela sina teškog 6.420 grama i dugačkog 68 centimetra. Maleni Pavle je "beba… »

Blic 08.08.2023
U porodilištu bolnice u Gornjem Milanovcu 5. avgusta je rođen dečak težak više od 6 kilograma! Majka Suzana Kučina (27) iz Gornjeg Milanovca na svet je carskim rezom donela sina teškog 6.420 grama i dugačkog 68 centimetra. Maleni Pavle je "beba… »

Blic 08.08.2023

Vesti dana »