Повезане вести

Писмо подршке Венецијанског фестивала Милчу Манчевском: Жао нам је што чујемо да сте суочени с великом кампањом клевете…

Писмо подршке Венецијанског фестивала Милчу Манчевском: Жао нам је што чујемо да сте суочени с великом кампањом клевете…

Блиц 08.08.2023
Јуче су на сајту Венецијанског фестивала објављено писмо подршке славном македонском редитељу Милчу Манчевском које потписује Албертоа Барбера, челник Мостре и председници два респектабилна филмска удружења Франческо Ранијери… »
„Клевете, прогон, истрага“: Венецијанска Мостра „безусловно“ уз Манчевског

„Клевете, прогон, истрага“: Венецијанска Мостра „безусловно“ уз Манчевског

Н1 Инфо 08.08.2023
Писмо подршке редитељу северномакедонском Милчу Манчевском због, како се наводи "политичког прогона" у његовој земљи где је указао на корупцију, објављено је на сајту Венецијанског бијенала, и потписали су га Алберто Барбера… »
Милчо Манчевски: „Жртва сам политичког прогона у својој земљи“

Милчо Манчевски: „Жртва сам политичког прогона у својој земљи“

Данас 08.08.2023
Чувеног северномакедонског редитеља Милча Манчевског, који је како тврди изложен хајци у својој земљи, подржали су у отвореном писму директор филмског фестивала у Венецији и председници два италијанска филмска удружења. – Већ… »
Милчо Манчевски: Жртва сам политичког прогона у својој земљи, добио сам подршку колега из Италије

Милчо Манчевски: Жртва сам политичког прогона у својој земљи, добио сам подршку колега из Италије

Нова 08.08.2023
Чувеног северномакедонског редитеља Милча Манчевског, који је како тврди изложен хајци у својој земљи, подржали су у отвореном писму директор филмског фестивала у Венецији и председници два италијанска филмска удружења. – Већ… »

Вести дана »