Povezane vesti
Pismo podrške Venecijanskog festivala Milču Mančevskom: Žao nam je što čujemo da ste suočeni s velikom kampanjom…
Blic 08.08.2023
Juče su na sajtu Venecijanskog festivala objavljeno pismo podrške slavnom makedonskom reditelju Milču Mančevskom koje potpisuje Albertoa Barbera, čelnik Mostre i predsednici dva respektabilna filmska udruženja Frančesko Ranijeri Martinoti (ANAC –… »
„Klevete, progon, istraga“: Venecijanska Mostra „bezuslovno“ uz Mančevskog
N1 Info 08.08.2023
Pismo podrške reditelju severnomakedonskom Milču Mančevskom zbog, kako se navodi "političkog progona" u njegovoj zemlji gde je ukazao na korupciju, objavljeno je na sajtu Venecijanskog bijenala, i potpisali su ga Alberto Barbera, direktor Filmskog… »
Milčo Mančevski: „Žrtva sam političkog progona u svojoj zemlji“
Danas 08.08.2023
Čuvenog severnomakedonskog reditelja Milča Mančevskog, koji je kako tvrdi izložen hajci u svojoj zemlji, podržali su u otvorenom pismu direktor filmskog festivala u Veneciji i predsednici dva italijanska filmska udruženja. – Već neko vreme… »
Milčo Mančevski: Žrtva sam političkog progona u svojoj zemlji, dobio sam podršku kolega iz Italije
Nova 08.08.2023
Čuvenog severnomakedonskog reditelja Milča Mančevskog, koji je kako tvrdi izložen hajci u svojoj zemlji, podržali su u otvorenom pismu direktor filmskog festivala u Veneciji i predsednici dva italijanska filmska udruženja. – Već neko vreme… »
Vesti dana »
Analiza: Izbori u Americi i fiskalna politika: Uticaj novog predsednika SAD na svetsku ekonomiju! Ovo su 4 najveća izazova
Blic pre 12 minutajoš 31 povezana
Đurić o medijskoj kampanji u Hrvatskoj: Podigao sam glas, zloupotreba tragedije ne doprinosi dobrim odnosima
RTV pre 30 minutajoš 30 povezanih
Troje povređenih u Novom Sadu i dalje kritično: Tim psihologa radi sa porodicama
N1 Info pre 35 minutajoš 13 povezanih
VIDEO Jokić izvukao nemoguće, podigao tim iz nokauta i srušio Rajakovića: Domininatni tripl-dabl i „topljenje“ -11 za šest minuta
Nova pre 1 minutjoš 15 povezanih