Povezane vesti
Dragan Marković: Nismo za vanredne republičke izbore
Politika 08.08.2023
„Jedinstvena Srbija i koalicija SPS – Jedinstvena Srbija nisu za vanredne republičke izbore, zato što kada se raspišu vanredni parlamentarni izbori cela godina je izgubljena. Mi smo za izbore uvek spremni i da izađemo pred građane sa delima, ali mislim… »
Marković: Jedinstvena Srbija i socijalisti nisu za vanredne parlamentarne izbore
Beta 08.08.2023
Lider Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković Palma izjavio je danas da ova stranka ali i koalicija Socijalističke partije Srbije (SPS) i Jedinstvene Srbije (JS) nisu za održavanje vanrednih parlamentarnih izbora jer kada se raspišu vanredni izbori cela… »
Vesti dana »

Policija ispred i u zgradi Filozofskog fakulteta, studenti upozorili da je pogažena autonomija Univerziteta i poslali mejl sa zahtevima dekanu (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 39 minutajoš 37 povezanih

To što smo favoriti je i breme koje mora da se nosi: Obradović rekao svoje! Ne postojimo samo mi tamo: Čović iskreno o reprezentaciji!
Hot sport pre 29 minutajoš 64 povezane

"Večeras se ponovo dogodio napad na policajce": Dačić o incidentu na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu: Policija je došla na poziv dekana
Blic pre 34 minutajoš 36 povezanih

"Flamingo" – ukrajinska raketa koja menja pravila igre i izaziva Moskvu
RTS pre 59 minutajoš 33 povezane

Srbija - estonija: Košarkaši kreću u pohod na zlato! Ataman i Turska poslali brutalnu poruku Orlovima
Kurir pre 34 minutajoš 28 povezanih