Повезане вести
Редовно купујем код Кинеза, имам ствари и од 100 динара: Александра Пријовић признала - Боље ми је тамо, него у Диору!
Мондо 08.08.2023
Александра Пријовић није од оних који купују само скупу гардеробу, већ често залази и у блок 70 - то јој је, каже, омиљено место за шопинг. Александра Пријовић није од оних који купују само скупу гардеробу, већ често залази и у… »
"Омиљене радње су ми кинеске": Прија признаје: "Имам ствари од 100 динара, боље ми је ту него у диору", ево шта је тамо…
Блиц 07.08.2023
Александра Пријовић открила је где обожава да купује, а њене речи ће засигурно изненадити многе. - Када сам била дете, увек сам куповала оно што сам у том тренутку себи могла да приуштим. Волим што данас могу све сама себи да… »
Вести дана »

Временска прогноза за Зрењанин: Сунчано и лепо време без кише. Јутарње од 10 дневне до 31 Временска прогноза 15. 9. 2025. - 21. 9. 2025.
Волим Зрењанин пре 4 сатијош 26 повезаних

Протест пољопривредника: Трактори стигли испред Бановине (ФОТО, ВИДЕО)
Данас пре 3 минутајош 22 повезане

Нато затвара небо изнад западне: Украјине?! Пољски министар наговестио да се спрема овај потез: "Путин је охрабрио идеју"
Блиц пре 54 минутајош 19 повезаних

МУП демантује наводе да је полиција 5. септембра у Новом Саду користила ЦН гас
Мој Нови Сад пре 4 сатијош 10 повезаних

Министар просвете: Полиција присутна у школама у којима постоје одређени безбедносни ризици
Бета пре 1 сатјош 17 повезаних