Povezane vesti
„Zmija sa neba“ pala na ženu i napala je, a onda se pojavio i jastreb…
N1 Info 09.08.2023
Duboke posekotine od kandži, slomljene naočare i veliki stres posledica su neočekivanog događaja za ženu koja je mirno kosila svoje dvorište. Pegi Džons (64) i njen suprug nameravali su da iskoriste vreo letnji dan 25. jula za košenje trave oko njihovog… »
Zmija pala s neba i napala me, a onda se jastreb obrušio na mene! Žena doživela horor u bašti, završila u bolnici
Mondo 09.08.2023
Ženu su zajedno napali zmija i jastreb, završila u bolnici! Ženu su zajedno napali zmija i jastreb, završila u bolnici! Ženu iz Teksasa napali su istovremeno jastreb i zmija, i zadobila je povrede koje su joj sanirane u bolnici. Pegi Džons kosila je… »
Vesti dana »

Završena blokada novosadskog suda, novo okupljanje u sredu u 6 sati (FOTO, VIDEO)
Moj Novi Sad pre 2 minutajoš 45 povezanih

"Jok, vi ste gasili: Požare!" Dačić pobesneo na konferenciji za novinare: "Policija čuva na utakmici, čuva na granici, spasili su 1.300 života!"
Blic pre 2 satajoš 31 povezana

Diplomatski napori za mir u Ukrajini: planovi za sastanak u Moskvi, neuspeh izolacije Rusije i podrška Ukrajini
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 275 povezanih

"Nikolina svi smo...": Skupovi podrške u Beogradu i Zrenjaninu, večeras – u Nišu (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 27 minutajoš 42 povezane