Povezane vesti

Jastreb ispustio zmiju na ženu u Teksasu, pa je napali oboje

Jastreb ispustio zmiju na ženu u Teksasu, pa je napali oboje

RTS 09.08.2023
Duboke posekotine od kandži, slomljene naočare i veliki stres posledica su neočekivanog događaja za ženu koja je mirno kosila svoje dvorište. Pegi Džons (64) i njen suprug nameravali su da iskoriste vreo letnji dan 25. jula za košenje trave oko… »
Amerika i životinje: Soko ispustio zmiju na Teksašanku, pa je napali oboje

Amerika i životinje: Soko ispustio zmiju na Teksašanku, pa je napali oboje

Radio 021 09.08.2023
Pegi je kosila travu u njenom dvorištu kada je na nju pala zmija koju je soko ispustio iz kljuna. CBS/Peggy Jones Ženu u Teksasu istovremeno napali su soko i zmija pošto je ptica, koja se hrani ovim reptilima, slučajno ispustila guju na nju. Pegi… »
„Zmija sa neba“ pala na ženu i napala je, a onda se pojavio i jastreb…

„Zmija sa neba“ pala na ženu i napala je, a onda se pojavio i jastreb…

N1 Info 09.08.2023
Duboke posekotine od kandži, slomljene naočare i veliki stres posledica su neočekivanog događaja za ženu koja je mirno kosila svoje dvorište. Pegi Džons (64) i njen suprug nameravali su da iskoriste vreo letnji dan 25. jula za košenje trave oko… »
VIDEO Kad je neko baksuz: Jastreb ispustio zmiju na ženu u Teksasu, pa je napali oboje

VIDEO Kad je neko baksuz: Jastreb ispustio zmiju na ženu u Teksasu, pa je napali oboje

Radio 021 09.08.2023
Duboke posekotine od kandži, slomljene naočare i veliki stres posledica su neočekivanog događaja za ženu koja je sređivala svoje dvorište. Pegi Džons (64) i njen suprug nameravali su da iskoriste vreo letnji dan 25. jula za košenje trave oko… »
Zmija pala s neba i napala me, a onda se jastreb obrušio na mene! Žena doživela horor u bašti, završila u bolnici

Zmija pala s neba i napala me, a onda se jastreb obrušio na mene! Žena doživela horor u bašti, završila u bolnici

Mondo 09.08.2023
Ženu su zajedno napali zmija i jastreb, završila u bolnici! Ženu su zajedno napali zmija i jastreb, završila u bolnici! Ženu iz Teksasa napali su istovremeno jastreb i zmija, i zadobila je povrede koje su joj sanirane u bolnici. Pegi Džons kosila je… »

Vesti dana »