Povezane vesti

Ovo je mladić koji je pred devojkom pucao sebi u glavu u Borči: "Već sam je jednom videla da plače, ovo je bio drugi put"

Ovo je mladić koji je pred devojkom pucao sebi u glavu u Borči: "Već sam je jednom videla da plače, ovo je bio drugi put"

Kurir 09.08.2023
Mladić M.S. (23) nakon svađe sa devojkom pucao je sebi u glavu u njenom stanu u beogradskom naselju Borča. On je tom prilikom zadobio teške telesne povrede, a komšije za Kurir kažu da su scene posle pucnjave bile strašne. - Izašla sam iz stana kad… »
"Vrata su lupala, prozori, cela zgrada se: Orila!" Komšije iz zgrade u kojoj je mladić pucao sebi u glavu pred devojkom…

"Vrata su lupala, prozori, cela zgrada se: Orila!" Komšije iz zgrade u kojoj je mladić pucao sebi u glavu pred devojkom…

Blic 09.08.2023
"Bio je agresivan, svaki dan smo ga čuli kako vuče i udara", komentarišu stanari zgrade u Borči, u kojoj je sinoć Mihajlo S. (23) nakon svađe sa devojkom sebi pucao u glavu! Sve se odigralo u stanu u kojem živi njegova devojka. Nakon što su se… »
Užas u Borči: Mladić nađen sa ranom na glavi, lekari se bore za njegov život

Užas u Borči: Mladić nađen sa ranom na glavi, lekari se bore za njegov život

Blic 09.08.2023
U Urgentni centar noćas oko 23 sata primljen je M.S. (22) iz Borče sa ranom na glavi. Prema prvim informacijama, on je u teškom stanju primljen u Urgentni centar. Nezvanično, policija je u stanu u Borči našla pištolj i sumnja se na pokušaj… »
Pucao sebi u glavu posle svađe sa devojkom! Detalji užasa u Borči

Pucao sebi u glavu posle svađe sa devojkom! Detalji užasa u Borči

Blic 09.08.2023
Lekari Urgentnog centra bore se za život mladiću M. S. (22) koji je sinoć u stanu u Borči pucao sebi u glavu. Svedok užasa bila je njegova devojka. O slučaju obaveštena policija i nadležno tužilaštvo. Kako saznajemo, M.S. se posvađao sa… »
Mladić u Borči pronađen sa ranom u glavi! Lekari mu se bore za život, a sumnja se na jedno

Mladić u Borči pronađen sa ranom u glavi! Lekari mu se bore za život, a sumnja se na jedno

Mondo 09.08.2023
Mladić iz Borče je pokušao da izvrši samoubistvo. Mladić iz Borče je pokušao da izvrši samoubistvo. Mladić M. S. (22) iz Borče primljen je noćas oko 23 časa u Urgentni centar sa ranom na glavi. Kako se saznaje, mladić je primljen u teškom… »

Vesti dana »