Povezane vesti
Štetno širenje informacija o Kosti K.
Politika 09.08.2023
Zbog dece koja se identifikuju sa dečakom ubicom iz „Ribnikara” morali bismo da sstavimo tačku na promovisanje nasilja, smatra ministarka Slavica Đukić Dejanović. U medijima se objavljuju notorne laži o dečaku Kosti K., koji je počinio masovni… »
Grujičić: Objavljuju se notorne laži o dečaku koji je počinio zločin u Ribnikaru
N1 Info 09.08.2023
Ministarka zdravlja Srbije Danica Grujičić izjavila je da se u medijima objavljuju notorne laži o dečaku K.K. koji je počinio masovno ubistvo pre tri meseca u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu. „Odlično znam kakav je protokol ulaska… »
Ministarka Grujičić: Nije tačno da je K. K. rekao ono što se pojavljuje u medijima
Novi magazin 09.08.2023
Ministarka zdravlja Srbije Danica Grujičić izjavila je danas da se u medijima objavljuju notorne laži o dečaku K. K. koji je počinio masovno ubistvo pre tri meseca u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu. "Odlično znam kakav je protokol… »
Nije tačno da je Kosta K. rekao ono što se pojavljuje u medijima
Radio sto plus 09.08.2023
“Odlično znam kakav je protokol ulaska na kliniku u kojoj se on leči, kao i u njegovu sobu, i tvrdim da je apsolutno nemoguće da je on rekao sve ono što se pojavljuje u medijima kao da su njegove reči. To su mi potvrdile kolege lekari”, rekla je… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi koji idu peške iz Beograda u Novi Sad stigli u Inđiju, gde će i prenoćiti
RTV pre 11 minutajoš 54 povezane
Studenti iz Beograda krenuli peške do Novog Sada, stigli u Inđiju
Bloomberg Adria pre 17 minutajoš 35 povezanih
Građani se utrkuju da što bolje dočekaju studente koji pješače ka Novom Sadu
Al Jazeera pre 2 satajoš 73 povezane
Trump kazao da nema preživjelih nakon sudara putničkog aviona i vojnog helikoptera
Al Jazeera pre 2 satajoš 117 povezanih
Uživo taoci na slobodi! Haotične scene u Gazi: Hamas predao 8 zarobljenika, Izrael nakon toga doneo šok odluku (foto, video)
Blic pre 18 minutajoš 34 povezane