Povezane vesti
Štetno širenje informacija o Kosti K.
Politika 09.08.2023
Zbog dece koja se identifikuju sa dečakom ubicom iz „Ribnikara” morali bismo da sstavimo tačku na promovisanje nasilja, smatra ministarka Slavica Đukić Dejanović. U medijima se objavljuju notorne laži o dečaku Kosti K., koji je počinio masovni… »
Grujičić: Objavljuju se notorne laži o dečaku koji je počinio zločin u Ribnikaru
N1 Info 09.08.2023
Ministarka zdravlja Srbije Danica Grujičić izjavila je da se u medijima objavljuju notorne laži o dečaku K.K. koji je počinio masovno ubistvo pre tri meseca u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu. „Odlično znam kakav je protokol ulaska… »
Ministarka Grujičić: Nije tačno da je K. K. rekao ono što se pojavljuje u medijima
Novi magazin 09.08.2023
Ministarka zdravlja Srbije Danica Grujičić izjavila je danas da se u medijima objavljuju notorne laži o dečaku K. K. koji je počinio masovno ubistvo pre tri meseca u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu. "Odlično znam kakav je protokol… »
Nije tačno da je Kosta K. rekao ono što se pojavljuje u medijima
Radio sto plus 09.08.2023
“Odlično znam kakav je protokol ulaska na kliniku u kojoj se on leči, kao i u njegovu sobu, i tvrdim da je apsolutno nemoguće da je on rekao sve ono što se pojavljuje u medijima kao da su njegove reči. To su mi potvrdile kolege lekari”, rekla je… »
Vesti dana »

Dan kad su počele da padaju NATO bombe na našu zemlju, pre 26. godina
Nova pre 26 minutajoš 14 povezanih

Građani napustili zgradu Skupštine Čačka, novi protest zakazan za ponedeljak (VIDEO)
Danas pre 7 satijoš 6 povezanih

Oglasila se majka poginulog pevača: Oprostila se od sina potresnim rečima, nižu se poruke saučešća
Mondo pre 44 minutajoš 7 povezanih

Grmi Zlatanova pesma posle pobede Srbije: Vlahović napravio šou na Marakani posle gola
Mondo pre 26 minutajoš 5 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA Nova runda pregovora u Rijadu - SAD, Ukrajina i Rusija korak bliže mirnom rešenju
RTV pre 1 satjoš 3 povezane