Povezane vesti
Štetno širenje informacija o Kosti K.
Politika 09.08.2023
Zbog dece koja se identifikuju sa dečakom ubicom iz „Ribnikara” morali bismo da sstavimo tačku na promovisanje nasilja, smatra ministarka Slavica Đukić Dejanović. U medijima se objavljuju notorne laži o dečaku Kosti K., koji je počinio masovni… »
Ministarka Danica Grujičić: Objavljuju se notorne laži o dečaku koji je počinio zločin u Ribnikaru
Mondo 09.08.2023
Ona je apelovala na novinare "da više ne objavljuju ništa o njemu". Ona je apelovala na novinare "da više ne objavljuju ništa o njemu". Ministarka zdravlja Srbije Danica Grujičić izjavila je da se u medijima objavljuju notorne laži o dečaku K. K… »
Ministarka Grujičić: Nije tačno da je K. K. rekao ono što se pojavljuje u medijima
Danas 09.08.2023
Ministarka zdravlja Srbije Danica Grujičić izjavila je danas da se u medijima objavljuju notorne laži o dečaku K. K, učiniocu krivičnog dela masovnog ubistva pre tri meseca u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu. „Odlično znam… »
Ministarka Grujičić o dečaku-ubici s vračara: Odlično znam kakav je protokol ulaska u njegovu sobu a to su mi potvrdili i…
Kurir 09.08.2023
BEOGRAD - Ministarka zdravlja Srbije Danica Grujičić izjavila je danas da se u medijima objavljuju notorne laži o dečaku koji je počinio masovno ubistvo pre tri meseca u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu. "Odlično znam kakav je… »
Grujičić: Objavljuju se notorne laži o dečaku koji je počinio zločin u Ribnikaru
N1 Info 09.08.2023
Ministarka zdravlja Srbije Danica Grujičić izjavila je da se u medijima objavljuju notorne laži o dečaku K.K. koji je počinio masovno ubistvo pre tri meseca u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu. „Odlično znam kakav je protokol ulaska… »
Nije tačno da je Kosta K. rekao ono što se pojavljuje u medijima
Beta 09.08.2023
Ministarka zdravlja Srbije Danica Grujičić izjavila je danas da se u medijima objavljuju notorne laži o dečaku Kosti K. koji je počinio masovno ubistvo pre tri meseca u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu. "Odlično znam kakav je protokol… »
Ministarka Grujičić: Nije tačno da je K. K. rekao ono što se pojavljuje u medijima
Novi magazin 09.08.2023
Ministarka zdravlja Srbije Danica Grujičić izjavila je danas da se u medijima objavljuju notorne laži o dečaku K. K. koji je počinio masovno ubistvo pre tri meseca u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu. "Odlično znam kakav je protokol… »
Nije tačno da je Kosta K. rekao ono što se pojavljuje u medijima
Radio sto plus 09.08.2023
“Odlično znam kakav je protokol ulaska na kliniku u kojoj se on leči, kao i u njegovu sobu, i tvrdim da je apsolutno nemoguće da je on rekao sve ono što se pojavljuje u medijima kao da su njegove reči. To su mi potvrdile kolege lekari”, rekla je… »
Grujičić: Mediji ne treba da pišu o dečaku-ubici iz "Ribnikara", on treba da bude zaboravljen
Radio 021 09.08.2023
Ministarka zdravlja Danica Grujičić izjavila je da se u medijima objavljuju notorne laži o dečaku koji je počinio masovno ubistvo pre tri meseca u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar". "Odlično znam kakav je protokol ulaska na kliniku u kojoj se on… »
Vesti dana »
Poznato šta piše u krivičnoj prijavi protiv Vesića: Potvrda da nadstrešnica jeste rekonstruisana
Radio 021 pre 3 minutajoš 59 povezanih
Trump obećao carine, Peking poručuje: 'Nema pobednika u ovom ratu'
Bloomberg Adria pre 4 satijoš 34 povezane
Bila je divno dete i dobra devojčica, ovo je užas šta smo saznali: Muk u ivanjičkom naselju Senjak u kom je majka ubila bebu, patronaža ih obilazila i bilo sve u redu (FOTO)
RINA pre 1 satjoš 26 povezanih
U Srbiji uhapšeno osam osoba zbog krijumčarena kokaina iz Južne Amerike u Evropu
Slobodna Evropa pre 21 minutajoš 24 povezane
Krah Denvera: Trener Meloun prozvao Jokića i Mareja, srpski centar brzo odgovorio
Danas pre 5 satijoš 23 povezane