Povezane vesti
Milutinov: Bio bih srećniji da je Jokić sa reprezentacijom
Radio sto plus 09.08.2023
“Igrao sam i ranije kao centar u prvoj petorci, tako da imam iskustva, navikao sam na tu ulogu i daću sve od sebe. Naravno, bio bih srećniji da je Jokić tu, ali tako je kako je. Pokušaću da popunim tu prazninu, iako je skoro nemoguće”, rekao je… »
Italija je rak rana srpske košarke: Orlovi ispustili 17 poena prednosti i opet izgubili od Azura
Kurir 09.08.2023
Košarkaši Srbije poraženi su od Italije u 2. kolu Akropolis kupa rezultatom 88:89 (32:19, 15:25, 23:26, 18:19). Srbija posle dve odigrane utakmice ima polovičan učinak, posle pobede nad Grčkom u prvom kolu. Sutra igraju Grčka i Italija, posle čega… »
Košarkaši poraženi od Italije: Ispušten bod za pobedu
Radio 021 09.08.2023
Košarkaška reprezentacija Srbije poražena je večeras od Italije 89:88 u drugom meču na Akropolis kupu u Atini. Srbija je juče u prvom meču pobedila Grčku 71:64. Srpski tim sjajno je otvorio meč, imao čak 17 poena prednosti u prvoj četvrtini… »
Srbija se uzda u Nikolu – „Navikao sam“
Sputnik 09.08.2023
Reprezentativac Srbije Nikola Milutinov poručio je da Orlovi nisu favoriti na predstojećem Svetskom prvenstvu u Japanu, Tajlandu i Filipinima. Povratnik u Olimpijakos, u koji je nedavno stigao iz moskovskog CSKA, pružio je odličnu partiju u pobedi… »
"Teško je bez Jokića, ali imamo Bogdana - on je naš lider" Milutinov poručio: Pokušaću da popunim tu prazninu!
Kurir 09.08.2023
Reprezentativac Srbije Nikola Milutinov u razgovoru za grčke medije govorio je ambicijama Srbije, otkazu Nikole Jokića i svojoj ulozi u timu. Srpski centar bio je jedan od najzaslužnijh za pobedu Srbije nad Grčkom na startu Akropolis kupa u Atini… »
Vesti dana »
Rusi i Sirijci pobegli: Džihadisti zauzeli aerodrom Kveiris - nije bilo borbi!
Pravda pre 1 satjoš 35 povezanih
Eksplozija kod Zubinog Potoka, oštećen kanal, Srbi uznemireni, Kurti optužio Beograd, hapšenja na severu Kosova
NIN pre 2 satajoš 102 povezane
Severna Mitrovića "preplavljena" dugim cevima: Šiptarska "policija" na svakom ćošku - kao nikada pre! (video)
Pravda pre 37 minutajoš 32 povezane
Vlast i opozicija u klinču zbog gimnazijalaca u Novom Sadu: Kako su đaci završili na protestu?
NIN pre 4 satijoš 26 povezanih
Kod koga je premijerov sin imao čas: Novosadski gimnazijalci stali u zaštitu jedne od profesorki
N1 Info pre 1 satjoš 17 povezanih