Повезане вести

Србија у Словенију као помоћ послала два хеликоптера и 22 војника

Србија у Словенију као помоћ послала два хеликоптера и 22 војника

Блоомберг Адриа 09.08.2023
Војска Србије у среду је у Словенију послала 22 војника ради пружања помоћи становништву те земље погођене поплавама. Уз припаднике војске, у Словенију су послата и два хеликоптера - "Х-145" и "Ми-17" - који су полетели са… »
[ПОСЛЕДЊА ВЕСТ] Србија шаље војне хеликоптере као помоћ Словенији

[ПОСЛЕДЊА ВЕСТ] Србија шаље војне хеликоптере као помоћ Словенији

Танго Сикс 09.08.2023
Како је данас саопштило Министарство одбране, Војска Србије послаће као помоћ Словенији хеликоптере, спасиоце и осам цистерни (четири за гориво, четири за воду). РВ и ПВО ће послати један хеликоптер Ми-17В-5 из 890. мешовите… »
Војска Србије као помоћ у Словенију упутила 22 припадника и хеликоптере

Војска Србије као помоћ у Словенију упутила 22 припадника и хеликоптере

Данас 09.08.2023
Војска Србије данас је у Словенију упутила 22 припадника и хеликоптере Х-145 и Ми-17, ради пружања помоћи становништву те земље погођене поплавама. Министар одбране Србије Милош Вучевић рекао је да је то урађено на захтев… »
Припадници Војске Србије упућени у Словенију ради пружања помоћи

Еуроневс 09.08.2023
Министар одбране Милош Вучевић присуствовао је упућивању припадника Војске Србије у Словенију, ради пружања помоћи становништву те земље погођене поплавама, саопштило је Министарство одбране. У Словенију су с војног аеродрома… »
Војска Србија помаже Словенији у санирању штете од поплава

Војска Србија помаже Словенији у санирању штете од поплава

РТС 09.08.2023
У Словенију су, с војног аеродрома "Пуковник-пилот Миленко Павловић" у Батајници, упућена 22 припадника Војске Србије и хеликоптери "Х-145" и "Ми-17", ради пружања помоћи становништву те земље погођене поплавама. Упућивању… »

ИндексОнлине 09.08.2023
БЕОГРАД, 9. августа (Тањуг) – Министар одбране Милош Вучевић присуствовао је данас упућивању припадника Војске Србије у Словенију, ради пружања помоћи становништву те земље погођене поплавама, саопштило је Министарство… »
Хеликоптери и припадници Војске Србије упућени у Словенију ради пружања помоћи

Хеликоптери и припадници Војске Србије упућени у Словенију ради пружања помоћи

Инсајдер 09.08.2023
Министар одбране Милош Вучевић присуствовао је данас упућивању припадника Војске Србије у Словенију, ради пружања помоћи становништву те земље погођене поплавама, саопштило је Министарство одбране. У Словенију су с војног… »

Вести дана »