Povezane vesti
Ruska novinarka tvrdi da je bila 40 sati u pritvoru na beogradskom aerodromu
Nova 09.08.2023
Bivša novinarka ruskog studentskog časopisa "Doxa" Nataša Tiškevič bila je, prema njenim rečima, zatvorena na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu oko 40 sati. Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije nije odgovorilo na upit Radija Slobodna Evropa da potvrdi… »
Ruska novinarka kaže da je bila 40 sati u pritvoru na beogradskom aerodromu
N1 Info 09.08.2023
Bivša novinarka ruskog studentskog časopisa "Doxa" Nataša Tiškevič bila je, prema njenim rečima, zatvorena na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu oko 40 sati. Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije nije odgovorilo na upit Radija Slobodna Evropa da potvrdi… »
„Nisu me pustili u Srbiju, bila sam zatvorena na aerodromu 40 sati“: Ruska novinarka tvrdi za RSE da je deportovana na Maltu…
Danas 09.08.2023
Bivša novinarka ruskog studentskog časopisa „Doxa“ Nataša Tiškevič (Natasha Tyshkevich) bila je, prema njenim rečima, zatvorena na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu oko 40 sati. Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije nije odgovorilo na upit Radija… »
Ruska novinarka za RSE: Nisu me pustili u Srbiju
Slobodna Evropa 09.08.2023
Bivša novinarka ruskog studentskog časopisa "Doxa" Natasha Tyshkevich bila je, prema njenim rečima, zatvorena na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu oko 40 sati. Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije nije odgovorilo na upit Radija Slobodna Evropa (RSE)… »
Vesti dana »
Strašna tragedija na Kipru: Deca od 8 i 10 godina pronađena mrtva u zaključanom autu, uhapšeni roditelji iz Bugarske
Euronews pre 26 minutajoš 27 povezanih
Crveni meteoalarm za Banat: Od sutra paklene vrućine i do 41 stepen – kako da zaštitite sebe i svoju porodicu Crveni meteoalarm
Volim Zrenjanin pre 31 minutajoš 24 povezane
Kosovska policija: Privedeno 37 osoba nakon Vidovdana na Gazimestanu; Filipović: Sutra prekršajno ročište
Insajder pre 21 minutajoš 15 povezanih