Повезане вести
Руска новинарка тврди да је била 40 сати у притвору на београдском аеродрому
Нова 09.08.2023
Бивша новинарка руског студентског часописа "Докса" Наташа Тишкевич била је, према њеним речима, затворена на аеродрому Никола Тесла у Београду око 40 сати. Министарство унутрашњих послова Србије није одговорило на упит Радија… »
Руска новинарка каже да је била 40 сати у притвору на београдском аеродрому
Н1 Инфо 09.08.2023
Бивша новинарка руског студентског часописа "Докса" Наташа Тишкевич била је, према њеним речима, затворена на аеродрому Никола Тесла у Београду око 40 сати. Министарство унутрашњих послова Србије није одговорило на упит Радија… »
„Нису ме пустили у Србију, била сам затворена на аеродрому 40 сати“: Руска новинарка тврди за РСЕ да је депортована на Малту…
Данас 09.08.2023
Бивша новинарка руског студентског часописа „Докса“ Наташа Тишкевич (Натасха Тисхкевицх) била је, према њеним речима, затворена на аеродрому Никола Тесла у Београду око 40 сати. Министарство унутрашњих послова Србије није… »
Руска новинарка за РСЕ: Нису ме пустили у Србију
Слободна Европа 09.08.2023
Бивша новинарка руског студентског часописа "Докса" Натасха Тисхкевицх била је, према њеним речима, затворена на аеродрому Никола Тесла у Београду око 40 сати. Министарство унутрашњих послова Србије није одговорило на упит… »
Вести дана »
Ујутру магловито и облачно, током дана сунчано, температура до 16 степени
РТВ пре 43 минутајош 4 повезане
Шездесет трећи дан санкција! Три могућа сценарија за НИС: "Србија би платила руски део власништва"
Блиц пре 58 минутајош 1 повезана
Свечано уручење Нобелових награда – високе званице, мени у тајности до почетка банкета
РТС пре 58 минутајош 1 повезана
Без струје у овим деловима Београда Данас воде цео дан неће бити у делу једне општине, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане