Повезане вести
Руска новинарка тврди да је била 40 сати у притвору на београдском аеродрому
Нова 09.08.2023
Бивша новинарка руског студентског часописа "Докса" Наташа Тишкевич била је, према њеним речима, затворена на аеродрому Никола Тесла у Београду око 40 сати. Министарство унутрашњих послова Србије није одговорило на упит Радија… »
Руска новинарка каже да је била 40 сати у притвору на београдском аеродрому
Н1 Инфо 09.08.2023
Бивша новинарка руског студентског часописа "Докса" Наташа Тишкевич била је, према њеним речима, затворена на аеродрому Никола Тесла у Београду око 40 сати. Министарство унутрашњих послова Србије није одговорило на упит Радија… »
„Нису ме пустили у Србију, била сам затворена на аеродрому 40 сати“: Руска новинарка тврди за РСЕ да је депортована на Малту…
Данас 09.08.2023
Бивша новинарка руског студентског часописа „Докса“ Наташа Тишкевич (Натасха Тисхкевицх) била је, према њеним речима, затворена на аеродрому Никола Тесла у Београду око 40 сати. Министарство унутрашњих послова Србије није… »
Руска новинарка за РСЕ: Нису ме пустили у Србију
Слободна Европа 09.08.2023
Бивша новинарка руског студентског часописа "Докса" Натасха Тисхкевицх била је, према њеним речима, затворена на аеродрому Никола Тесла у Београду око 40 сати. Министарство унутрашњих послова Србије није одговорило на упит… »
Вести дана »
Спајић подржао Вучићеву идеју о целом Западном Балкану у ЕУ: Ми ћемо вас тамо чекати већ од 2028.
Блиц пре 1 сатјош 19 повезаних
Москва критикује Зеленског због захтева да Запад гарантује безбедност избора
Политика пре 1 сатјош 22 повезане
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Данас пре 1 сатјош 14 повезаних
Временска прогноза: Ујутру облачно, мраз и магла, током дана сунчано
Сербиан Невс Медиа пре 36 минутајош 15 повезаних