Povezane vesti
Ruska novinarka tvrdi da je bila 40 sati u pritvoru na beogradskom aerodromu
Nova 09.08.2023
Bivša novinarka ruskog studentskog časopisa "Doxa" Nataša Tiškevič bila je, prema njenim rečima, zatvorena na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu oko 40 sati. Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije nije odgovorilo na upit Radija Slobodna Evropa da… »
Ruska novinarka kaže da je bila 40 sati u pritvoru na beogradskom aerodromu
N1 Info 09.08.2023
Bivša novinarka ruskog studentskog časopisa "Doxa" Nataša Tiškevič bila je, prema njenim rečima, zatvorena na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu oko 40 sati. Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije nije odgovorilo na upit Radija Slobodna Evropa da… »
„Nisu me pustili u Srbiju, bila sam zatvorena na aerodromu 40 sati“: Ruska novinarka tvrdi za RSE da je deportovana na…
Danas 09.08.2023
Bivša novinarka ruskog studentskog časopisa „Doxa“ Nataša Tiškevič (Natasha Tyshkevich) bila je, prema njenim rečima, zatvorena na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu oko 40 sati. Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije nije odgovorilo na upit… »
Ruska novinarka za RSE: Nisu me pustili u Srbiju
Slobodna Evropa 09.08.2023
Bivša novinarka ruskog studentskog časopisa "Doxa" Natasha Tyshkevich bila je, prema njenim rečima, zatvorena na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu oko 40 sati. Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije nije odgovorilo na upit Radija Slobodna Evropa… »
Vesti dana »

Jovanov demantovao tvrdnje Stranke slobode i pravde o zvučnom topu: Nadležni da ispitaju njihove laži
Euronews pre 14 minutajoš 33 povezane

Đilas: Podnosimo krivičnu prijavu protiv Vučića i SNS zbog korišćenja zvučnog oružja
Nova pre 3 satajoš 22 povezane

„Zahtevi nisu ispunjeni!“: Protest prosvetnih radnika okončan ispred RTS
Danas pre 6 minutajoš 24 povezane

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 4 satijoš 12 povezanih

Tragedija na koju FSS nije mogao da ćuti: Moćna poruka nakon smrti čuvenog fudbalera!
Hot sport pre 2 minutajoš 43 povezane