Повезане вести

Мотика: У Звезди ми је много обећано, није испуњено ништа

Мотика: У Звезди ми је много обећано, није испуњено ништа

Спорт клуб 09.08.2023
У интервјуу за немачке медије Немања Мотика испричао је да је разочаран периодом који је провео у Црвеној звезди у коју је дошао за 2.5 милиона евра из Бајерна. Сада млади фудбалер носи дрес Олимпије из Љубљане у којој, каже… »
Зашто Мотика није успео у Звезди? Одговорио је сам: "Много ми је обећано тамо..."

Зашто Мотика није успео у Звезди? Одговорио је сам: "Много ми је обећано тамо..."

Спортске.нет 09.08.2023
Немања Мотика је један од фудбалера за које је Црвена звезда издвојила много, али није добила макар исто толико. Напротив. Овај момак је брзо пао у други план, уследила је и продаја, а после епизоде у Аустрији, сада је члан… »
''Звезда ми је много обећала, а ништа нису од тога испунили'' Немања Мотика отворено након одласка са ''Маракане''

''Звезда ми је много обећала, а ништа нису од тога испунили'' Немања Мотика отворено након одласка са ''Маракане''

Вечерње новости 09.08.2023
Крилни нападач који је из Бајерна стигао у Звезду 2022. године није се најбоље снашао, те је послат на позајмицу у Аустрију. ФОТО: ФК Црвена звезда - Овде ми је врло добро. Овде је менталитет сличан као и у Немачкој или… »
Звезда ми је много обећала, мало испунила! Мотика се огласио: "Звездан Терзић ме изненадио, нико ми то није рекао"

Звезда ми је много обећала, мало испунила! Мотика се огласио: "Звездан Терзић ме изненадио, нико ми то није рекао"

Мондо 09.08.2023
Немања Мотика причао је о Црвеној звезди, Звездану Терзићу, игрању за репрезентацију Србије... Немања Мотика причао је о Црвеној звезди, Звездану Терзићу, игрању за репрезентацију Србије... Немања Мотика (20) није успео да… »

Вести дана »