Povezane vesti

Glazer: Želimo da igramo dopadljiv napadački fudbal

Glazer: Želimo da igramo dopadljiv napadački fudbal

Sportski žurnal 09.08.2023
Siguran sam u podršku navijača i protiv Mladosti, bićemo odličan tim. Golman Crvene zvezde Omri Glazer izjavio je da očekuje veliku podršku navijača na meču trećeg kola Super lige protiv Mladosti. Crveno-beli će u petak od 18.55 časova… »
Glazer otkrio utiske iz Zvezde i Beograda, najavio napadački fudbal u Ligi šampiona

Glazer otkrio utiske iz Zvezde i Beograda, najavio napadački fudbal u Ligi šampiona

Nova 09.08.2023
Odmah je privukao pažnju navijača Izraelski golman Omri Glazer odlično se snašao u Crvenoj zvezdi, u koju je došao kao naslednik Milana Borjana, kog je Barak Bahar odstranio iz tima. Glazer je već imao priliku da osvoji trofej sa Zvezdom, a… »
''Oduševljen sam klubom, navijačima i atmosferom'' Novi golman Zvezde oseća veliku podršku

''Oduševljen sam klubom, navijačima i atmosferom'' Novi golman Zvezde oseća veliku podršku

Večernje novosti 09.08.2023
Golman Crvene zvezde Omri Glazer izjavio je danas da očekuje veliku podršku navijača na meču trećeg kola fudbalske Superlige Srbije protiv ekipe Mladosti. Foto: EPA-EFE/LAURENT GILLIERON "Crveno-beli" će u petak od 18.55 časova gostovati Mladosti u… »
Golman zvezde Glazer: Oduševljen sam klubom i navijačima

Golman zvezde Glazer: Oduševljen sam klubom i navijačima

Dnevnik 09.08.2023
BEOGRAD Golman Crvene zvezde Omri Glazer izjavio je danas da očekuje veliku podršku navijača na meču trećeg kola fudbalske Superlige Srbije protiv ekipe Mladosti. "Crveno-beli" će u petak od 18.55 časova gostovati Mladosti u Lučanima. Glazer je u… »

Vesti dana »