Povezane vesti
Nakon dalile, oglasila se i anđela Đuričić! Uradila ono što je striktno zabranjeno, ova joj nikada neće oprostiti? (foto)
Kurir 09.08.2023
Kao grom iz vedra neba danas je stigla objava Saše Mirkovića, estradnog menadžera i vlasnika televizije Hajp, da svi zapsoleni na njegovoj televiziji, posebno voditelji više ne smeju da imaju lajvove preko Tiktoka i da zarađuju putem giftova od svojih… »
"Ulazi u Zadrugu 7": Dalila dala otkaz, pa se podigla bura: "Dobila je ponudu koja se ne odbija"
Blic 09.08.2023
Dalila Dragojević dala je otkaz na mestu voditeljke, a se spekuliše da je navodno dobila ponudu koja se ne odbija za ulazak u "Zadrugu 7". - Obaveštavam sve ljude koji me prate i koji me vole, kao i one što me ne vole, da od danas nisam zaposlena… »
Prvo oglašavanje dalile nakon otkaza na televiziji! Otkrila prave razloge i kakva je saradnja bila, pa iznenadila: Gledaćemo…
Kurir 09.08.2023
Bivša zadrugarka i rijaliti učesnica Dalila Dragojević dala je otkaz na jednoj televiziji na mesto voditeljke. Ona se oglasila na društvenoj mreži Instagram i tom prilikom istakla da je došlo do prekida saradnje, a sada se ponovo oglasila i otkrila… »
Dalila Dragojević potpisala otkaz! Imala odnose pred kamerama, pa postala voditeljka - evo šta će sada raditi!
Mondo 09.08.2023
Dalila Dragojeivć više neće biti tv lice, a priča se i da ćemo je ponovo gledati u Zadruzi. Dalila Dragojeivć više neće biti tv lice, a priča se i da ćemo je ponovo gledati u Zadruzi. Dalila Dragojević, učesnica nekoliko srpskih rijalitija i donedavno… »
Dalila Dragojević dala otkaz zbog Tik Toka: Rijaliti zvezda više nije voditeljka, javno se obratila svima: "Još dugo ćete me…
Blic 09.08.2023
Vlasnik Hype TV Saša Mirković objavio je da će u novoj sezoni zatražiti od voditelja i TV lica da prestanu sa korišćenjem Tik Toka i da na taj način zarađuju novac. A, kako je poznato da bivša rijaliti učesnica Dalila Dragojević velike sume novca… »
Vesti dana »
Raste broj žrtava nakon razornog zemljotresa: Urušen objekat do temelja na Filipinima (video)
Mondo pre 6 minutajoš 35 povezanih
Umešali su se u rat sa Iranom; Otvoren je novi front na Bliskom istoku VIDEO
B92 pre 56 minutajoš 21 povezana
Gogić: Izbori vratili političku scenu na Kosovu na stanje iz februara prošle godine
Insajder pre 16 minutajoš 15 povezanih
Iran napao sever Izraela, Tel Aviv uzvratio udarima na više iranskih gradova
BBC News pre 1 satjoš 14 povezanih
Izmenjen režim saobraćaja na auto-putu kod Velike Plane zbog radova
Insajder pre 3 satajoš 14 povezanih