Повезане вести
Након далиле, огласила се и анђела Ђуричић! Урадила оно што је стриктно забрањено, ова јој никада неће опростити? (фото)
Курир 09.08.2023
Као гром из ведра неба данас је стигла објава Саше Мирковића, естрадног менаџера и власника телевизије Хајп, да сви запсолени на његовој телевизији, посебно водитељи више не смеју да имају лајвове преко Тиктока и да зарађују… »
"Улази у Задругу 7": Далила дала отказ, па се подигла бура: "Добила је понуду која се не одбија"
Блиц 09.08.2023
Далила Драгојевић дала је отказ на месту водитељке, а се спекулише да је наводно добила понуду која се не одбија за улазак у "Задругу 7". - Обавештавам све људе који ме прате и који ме воле, као и оне што ме не воле, да од… »
Прво оглашавање далиле након отказа на телевизији! Открила праве разлоге и каква је сарадња била, па изненадила: Гледаћемо…
Курир 09.08.2023
Бивша задругарка и ријалити учесница Далила Драгојевић дала је отказ на једној телевизији на место водитељке. Она се огласила на друштвеној мрежи Инстаграм и том приликом истакла да је дошло до прекида сарадње, а сада се поново… »
Далила Драгојевић потписала отказ! Имала односе пред камерама, па постала водитељка - ево шта ће сада радити!
Мондо 09.08.2023
Далила Драгојеивћ више неће бити тв лице, а прича се и да ћемо је поново гледати у Задрузи. Далила Драгојеивћ више неће бити тв лице, а прича се и да ћемо је поново гледати у Задрузи. Далила Драгојевић, учесница неколико српских… »
Далила Драгојевић дала отказ због Тик Тока: Ријалити звезда више није водитељка, јавно се обратила свима: "Још дуго ћете ме…
Блиц 09.08.2023
Власник Хипе ТВ Саша Мирковић објавио је да ће у новој сезони затражити од водитеља и ТВ лица да престану са коришћењем Тик Тока и да на тај начин зарађују новац. А, како је познато да бивша ријалити учесница Далила Драгојевић… »
Вести дана »

Драгутин за СК: Тренер је џукела – каже оно што отац никад не би
Спорт клуб пре 1 сатјош 93 повезане

уживо КРИЗА НА БЛИСКОМ ИСТОКУ Нетањаху: Преговори о Сирији напредују, могућ је мир са северним суседима
Еуроневс пре 2 сатајош 17 повезаних

Савет безбедности сутра хитно заседа због упада три руска авиона у простор Естоније
Радио 021 пре 2 сатајош 17 повезаних