Povezane vesti
Delimično potonuo ugostiteljski splav 'Gabiano' u Beogradu
Novi magazin 09.08.2023
Ugostitejski splav "Gabiano" u Beogradu delom je potonuo Dunav, javlja danas Radio-televizija Srbije RTS. Po nezvaničnim informacijama, na tom splavu na Zemunskom keju tada nije bilo gostiju i niko nije povređen. Jedan od zaposlenih je za RTS rekao da… »
Tone splav na Novom Beogradu
RTV 09.08.2023
BEOGRAD - Splav "Gabbiano" koji se nalazi na reci Dunav na Novom Beogradu delom je potonuo u reku. Kako javlja izveštač Tanjuga, polovina splava se nalazi u vodi, a prema saznanjima sa lica mesta, splav je počeo da tone protekle noći. Prema nezvaničnim… »
Tone splav kod hotela Jugoslavija u Beogradu (VIDEO)
Euronews 09.08.2023
Splav "Gabbiano" na Dunavu u blizini hotela Jugoslavija na Novom Beogradu delom je potonuo. Kako prenosi Instragam stranica "Moj Beograd", splav "Gabbiano" krenuo je da tone sinoć. View this post on Instagram A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)… »
Vesti dana »
Žuti meteo alarm: Gusta magla, zagađen vazduh i pad temperature širom Srbije
Euronews pre 1 satjoš 10 povezanih
Nemilosrdni Tanderi overili kartu za Vegas! Šej i ekipa ponizili Sanse! Posle 25 utakmica imaju samo jedan poraz!
Kurir pre 17 minutajoš 13 povezanih
SAD produžile Lukoilu licencu do 17. januara za pregovore o prodaji imovine
RTV pre 52 minutajoš 9 povezanih
Kakva drama! Evo šta treba da se desi da Crvena zvezda prođe dalje u Ligi Evrope
Večernje novosti pre 37 minutajoš 12 povezanih
Ruska PVO oborila gotovo 300 dronova tokom noći; GS UN usvojila ukrajinsku rezoluciju o Černobilju
RTS pre 27 minutajoš 9 povezanih