Povezane vesti
Ključa u SAD! FBI na nogama zbog pretnji smrću predsedniku Bajdenu: Muškarac ubijen na licu mesta
Kurir 09.08.2023
Muškarac iz Jute upucan je i ubijen tokom racije FBI-ja u sredu rano ujutro, potvrdio je FBI. Racija se odigrala u vezi sa istragom o navodnim pretnjama predsedniku Džo Bajdenu i drugim političkim zvaničnicima, kažu dvojica zvaničnika upućena u… »
Pripadnici FBI ubili čoveka koji je pretio Bajdenu
Euronews 09.08.2023
Pripadnici FBI su pucali i ubili čoveka iz Jute dok su pokušavali da ga uhapsi zbog nasilnih pretnji predsedniku Džou Bajdenu i okružnom tužiocu Njujorka koji goni bivšeg predsednika Donalda Trampa u vezi sa tajnim isplatama novca, javio je NBC… »
Ubijen muškarac koji je pretio Bajdenu, FBI ga upucao tokom racije
Nova 09.08.2023
Muškarac iz Jute ubijen je tokom racije FBI-ja u Solt Lejk Sitiju u sredu ujutro, rekao je izvor iz FBI-ja za ABC News. Jedan od zvaničnika rekao je za ABC News da je istraga počela u aprilu, a da je američku tajnu službu obavestio FBI u junu. Pored… »
FBI na nogama zbog pretnji smrću Bajdenu: Muškarac ubijen na licu mesta (foto, video)
Dnevnik 09.08.2023
VAŠINGTON: Muškarac iz Jute upucan je i ubijen tokom racije FBI-ja u sredu rano ujutro, potvrdio je FBI. Racija se odigrala u vezi sa istragom o navodnim pretnjama predsedniku Džo Bajdenu i drugim političkim zvaničnicima, kažu dvojica zvaničnika… »
FBI ubio muškarca koji je pretio Bajdenu! Pokušao da pobegne specijalcima, pa popio metak tokom racije!
Mondo 09.08.2023
Kako prenose svi američki mediji, pucnjava se dogodila oko 6:15 ujutro po lokalnom vremenu. Kako prenose svi američki mediji, pucnjava se dogodila oko 6:15 ujutro po lokalnom vremenu. Muškarac iz Jute ubijen je tokom racije FBI-ja u Solt Lejk Sitiju u… »
FBI ubio čoveka koji je pretio Bajdenu, istraga u toku
Radio 021 09.08.2023
Pripadnici FBI su pucali i ubili čoveka iz Jute dok su pokušavali da ga uhapse zbog nasilnih pretnji predsedniku Džou Bajdenu i okružnom tužiocu Njujorka. Tužilac goni bivšeg predsednika Donalda Trampa u vezi sa tajnim isplatama novca, javio je NBC… »
Vesti dana »
U Nišu uhapšen muškarac zbog neovlašćene proizvodnje i prometa opojnih droga
Politika pre 29 minutajoš 25 povezanih
U Srbiji sutra pretežno sunčano vreme, temperatura do 11 stepeni
Novi magazin pre 1 satjoš 22 povezane
Sada i zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
N1 Info pre 4 satijoš 1 povezana
Dojče vele o protestima u Srbiji: „Ako me uhapse, znaću da radim pravu stvar“
N1 Info pre 1 satjoš 16 povezanih
Zelenski izjavio da želi okončanje rata sa Rusijom naredne godine 'diplomatskim putem'
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 19 povezanih