Povezane vesti

Ključa u SAD! FBI na nogama zbog pretnji smrću predsedniku Bajdenu: Muškarac ubijen na licu mesta

Ključa u SAD! FBI na nogama zbog pretnji smrću predsedniku Bajdenu: Muškarac ubijen na licu mesta

Kurir 09.08.2023
Muškarac iz Jute upucan je i ubijen tokom racije FBI-ja u sredu rano ujutro, potvrdio je FBI. Racija se odigrala u vezi sa istragom o navodnim pretnjama predsedniku Džo Bajdenu i drugim političkim zvaničnicima, kažu dvojica zvaničnika upućena u… »
Pripadnici FBI ubili čoveka koji je pretio Bajdenu

Pripadnici FBI ubili čoveka koji je pretio Bajdenu

Euronews 09.08.2023
Pripadnici FBI su pucali i ubili čoveka iz Jute dok su pokušavali da ga uhapsi zbog nasilnih pretnji predsedniku Džou Bajdenu i okružnom tužiocu Njujorka koji goni bivšeg predsednika Donalda Trampa u vezi sa tajnim isplatama novca, javio je NBC… »
Ubijen muškarac koji je pretio Bajdenu, FBI ga upucao tokom racije

Ubijen muškarac koji je pretio Bajdenu, FBI ga upucao tokom racije

Nova 09.08.2023
Muškarac iz Jute ubijen je tokom racije FBI-ja u Solt Lejk Sitiju u sredu ujutro, rekao je izvor iz FBI-ja za ABC News. Jedan od zvaničnika rekao je za ABC News da je istraga počela u aprilu, a da je američku tajnu službu obavestio FBI u junu. Pored… »
FBI na nogama zbog pretnji smrću Bajdenu: Muškarac ubijen na licu mesta (foto, video)

FBI na nogama zbog pretnji smrću Bajdenu: Muškarac ubijen na licu mesta (foto, video)

Dnevnik 09.08.2023
VAŠINGTON: Muškarac iz Jute upucan je i ubijen tokom racije FBI-ja u sredu rano ujutro, potvrdio je FBI. Racija se odigrala u vezi sa istragom o navodnim pretnjama predsedniku Džo Bajdenu i drugim političkim zvaničnicima, kažu dvojica zvaničnika… »
FBI ubio muškarca koji je pretio Bajdenu! Pokušao da pobegne specijalcima, pa popio metak tokom racije!

FBI ubio muškarca koji je pretio Bajdenu! Pokušao da pobegne specijalcima, pa popio metak tokom racije!

Mondo 09.08.2023
Kako prenose svi američki mediji, pucnjava se dogodila oko 6:15 ujutro po lokalnom vremenu. Kako prenose svi američki mediji, pucnjava se dogodila oko 6:15 ujutro po lokalnom vremenu. Muškarac iz Jute ubijen je tokom racije FBI-ja u Solt Lejk Sitiju u… »
FBI ubio čoveka koji je pretio Bajdenu, istraga u toku

FBI ubio čoveka koji je pretio Bajdenu, istraga u toku

Radio 021 09.08.2023
Pripadnici FBI su pucali i ubili čoveka iz Jute dok su pokušavali da ga uhapse zbog nasilnih pretnji predsedniku Džou Bajdenu i okružnom tužiocu Njujorka. Tužilac goni bivšeg predsednika Donalda Trampa u vezi sa tajnim isplatama novca, javio je NBC… »

Vesti dana »