Повезане вести
Кључа у САД! ФБИ на ногама због претњи смрћу председнику Бајдену: Мушкарац убијен на лицу места
Курир 09.08.2023
Мушкарац из Јуте упуцан је и убијен током рације ФБИ-ја у среду рано ујутро, потврдио је ФБИ. Рација се одиграла у вези са истрагом о наводним претњама председнику Џо Бајдену и другим политичким званичницима, кажу двојица… »
Припадници ФБИ убили човека који је претио Бајдену
Еуроневс 09.08.2023
Припадници ФБИ су пуцали и убили човека из Јуте док су покушавали да га ухапси због насилних претњи председнику Џоу Бајдену и окружном тужиоцу Њујорка који гони бившег председника Доналда Трампа у вези са тајним исплатама… »
Убијен мушкарац који је претио Бајдену, ФБИ га упуцао током рације
Нова 09.08.2023
Мушкарац из Јуте убијен је током рације ФБИ-ја у Солт Лејк Ситију у среду ујутро, рекао је извор из ФБИ-ја за АБЦ Невс. Један од званичника рекао је за АБЦ Невс да је истрага почела у априлу, а да је америчку тајну службу… »
ФБИ убио човека који је претио Бајдену, истрага у току
Радио 021 09.08.2023
Припадници ФБИ су пуцали и убили човека из Јуте док су покушавали да га ухапсе због насилних претњи председнику Џоу Бајдену и окружном тужиоцу Њујорка. Тужилац гони бившег председника Доналда Трампа у вези са тајним исплатама… »
ФБИ убио мушкарца који је претио Бајдену! Покушао да побегне специјалцима, па попио метак током рације!
Мондо 09.08.2023
Како преносе сви амерички медији, пуцњава се догодила око 6:15 ујутро по локалном времену. Како преносе сви амерички медији, пуцњава се догодила око 6:15 ујутро по локалном времену. Мушкарац из Јуте убијен је током рације… »
Вести дана »
Трамп за Политико: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Н1 Инфо пре 1 сатјош 31 повезана
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 1 сатјош 33 повезане
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 2 сатајош 26 повезаних
Општина Власотинце позива грађане да преко државног програма “Свој на своме” уреде имовинска права
Југмедиа пре 4 сатијош 46 повезаних
Стартовала Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима
РТК пре 7 минутајош 31 повезана