Повезане вести

Кључа у САД! ФБИ на ногама због претњи смрћу председнику Бајдену: Мушкарац убијен на лицу места

Кључа у САД! ФБИ на ногама због претњи смрћу председнику Бајдену: Мушкарац убијен на лицу места

Курир 09.08.2023
Мушкарац из Јуте упуцан је и убијен током рације ФБИ-ја у среду рано ујутро, потврдио је ФБИ. Рација се одиграла у вези са истрагом о наводним претњама председнику Џо Бајдену и другим политичким званичницима, кажу двојица… »
Припадници ФБИ убили човека који је претио Бајдену

Припадници ФБИ убили човека који је претио Бајдену

Еуроневс 09.08.2023
Припадници ФБИ су пуцали и убили човека из Јуте док су покушавали да га ухапси због насилних претњи председнику Џоу Бајдену и окружном тужиоцу Њујорка који гони бившег председника Доналда Трампа у вези са тајним исплатама… »
Убијен мушкарац који је претио Бајдену, ФБИ га упуцао током рације

Убијен мушкарац који је претио Бајдену, ФБИ га упуцао током рације

Нова 09.08.2023
Мушкарац из Јуте убијен је током рације ФБИ-ја у Солт Лејк Ситију у среду ујутро, рекао је извор из ФБИ-ја за АБЦ Невс. Један од званичника рекао је за АБЦ Невс да је истрага почела у априлу, а да је америчку тајну службу… »
ФБИ убио човека који је претио Бајдену, истрага у току

ФБИ убио човека који је претио Бајдену, истрага у току

Радио 021 09.08.2023
Припадници ФБИ су пуцали и убили човека из Јуте док су покушавали да га ухапсе због насилних претњи председнику Џоу Бајдену и окружном тужиоцу Њујорка. Тужилац гони бившег председника Доналда Трампа у вези са тајним исплатама… »
ФБИ убио мушкарца који је претио Бајдену! Покушао да побегне специјалцима, па попио метак током рације!

ФБИ убио мушкарца који је претио Бајдену! Покушао да побегне специјалцима, па попио метак током рације!

Мондо 09.08.2023
Како преносе сви амерички медији, пуцњава се догодила око 6:15 ујутро по локалном времену. Како преносе сви амерички медији, пуцњава се догодила око 6:15 ујутро по локалном времену. Мушкарац из Јуте убијен је током рације… »

Вести дана »