Povezane vesti
"Zajedno smo bili": Afrika žestoko ispljuvala Kitićevu ženu, pa ga srela na svadbi - Sandra otkrila šta se tačno dogodilo
Blic 10.08.2023
Pevačica Sandra Afrika nedavno je bila na jednom veselju sa Miletom Kitićem, sa kojim je svojevremeno započela estradnu karijeru. - Da, to je bila jedna proslava, jedna svadba je u pitanju. Bili smo zajedno tu, ja sam došla prva, pa onda on. Javili… »
"Zajedno smo bili tu..." Afrika žestoko ispljuvala Kitićevu ženu, pa ga srela na svadbi, otkrila šta se desilo
Kurir 10.08.2023
Pevačica Sandra Afrika nedavno je bila na jednom veselju sa Miletom Kitićem, sa kojim je svojevremeno započela estradnu karijeru. - Da, to je bila jedna proslava, jedna svadba je u pitanju. Bili smo zajedno tu, ja sam došla prva, pa onda on. Javili… »
Vesti dana »
U Zubinom Potoku prekinuto snabdevanje vodom za piće zbog oštećenja kanala Ibar - Lepenac
Blic pre 5 satijoš 6 povezanih
"Spreman sam da odmah okončam rat s: Rusijom!" Zelenski prelomio: Ne mora da se vraća teritorija, imam samo jedan uslov!"
Blic pre 8 satijoš 3 povezane
Petrušev načeo, Teodosić nastavio, Dobrić dovršio: Bajern u „Areni“ prošao kao Štutgart na „Marakani“
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
Best On the internet Black-jack Real money United states Greatest Blackjack Game
PP media pre 1 satjoš 5 povezanih
Razrešene Jelena Tanasković i Anita Dimoski nakon hapšenja zbog urušavanja nadstrešnice
Danas pre 8 satijoš 1 povezana