Povezane vesti
"Marijani su pretili da će nestati preko noći" Sestra tvrdi da je pobednica Velikog brata ubijena, evo šta je pričala njena…
Kurir 10.08.2023
Sestra Marijane Seifert iznela je u emisiji "Narod pita" stravične detalje o navodnoj smrti nestale rijaliti učesnice, a pored nje, njena majka Gordana neretko je govorila o agoniji kroz koju porodično prolaze. - Previše je tuge u meni, očaja i… »
Marijana Seifert se nije ubila! Ubijena je, tvrdi njena sestra Maja Kovačević! (VIDEO)
Svet plus 10.08.2023
Marijana Seifert se nije ubila! Ubijena je, tvrdi njena sestra Maja Kovačević i to uživo u emisiji "Narod pita" koja je noćas emitovana na Pinku. Na Šljemenu su je dovršili, ubili su je, kada su je vukli niz padinu... Maja Kovačević se uključila… »
"Čovek je plaćen da je ubije" Marijanina sestra ispričala jezive detalje smrti, a ovako je išla istraga o nestanku…
Kurir 10.08.2023
Maja Kovačević, sestra nestale Marijane Seifert, tvrdi da njena sestra nije nestala već da ima dokaza da je ubijena, a da se sve to prikriva. "Moja sestra se nije ubila, nije se ubila. Nalazi se na staza 9, dvojica su je odvukli niz padinu 30 minuta… »
Jezivo uključenje u emisiju: Sestra nestale Marijane Seifert jecala kad je pozvala - "Pomozite, moja sestra je ubijena"
Mondo 10.08.2023
Maja Kovačević se uključila u emisiju "Narod pita" na Pink televiziji. Maja Kovačević se uključila u emisiju "Narod pita" na Pink televiziji Maja Kovačević, sestra nestale Marijane Seifert i nekadašnja učesnica rijalitija Zadruga, uključila se… »
Dramatično ponoćno uključenje u emisiju: Sestra nestale Marijane Seifert kroz suze i jecaje iznela šokantne tvrdnje…
Blic 10.08.2023
Učesnica ''Zadruge 6'' Maja Kovačević, uključila se sinoć u program uživo tokom emisije "Narod pita" i iznela šokantne tvrdnje o nestanku svoje sestre. Marijana Seifert pobednica "Velikog brata", nestala je pod nerazjašnjenim okolnostima sa… »
"Marijana je ubijena, upravo sam saznala!" Sestra se uključila u emisiju uživo u 1 noću: "Oni su je ubili, ovde je…
Kurir 10.08.2023
Maja Kovačević, sestra nestale Marijane Seifert je u dramatičnom uključenju u 1 sat posle ponoći izjavila da je dobila informaciju i dokaze da je njena sestra ubijena! Podsetimo, Marijana Seifert, pobednica rijalitija "Veliki brat" 2011. godine… »
Vesti dana »
Vremenski rolerkoster i jako zahlađenje: Prognoza RHMZ za 10 dana donosi snažne obrte: Temperatura pada za 20 stepeni, stiže jedan fenomen, a biće i snega
Blic pre 4 satijoš 43 povezane
Preradović: Vučić je 5. novembra u Novi Sad došao pre protesta, postoje svedoci
Radio 021 pre 1 satjoš 13 povezanih
Najmanje 15 ljudi poginulo, 16 ranjeno u izraelskom napadu na Damask
Politika pre 2 satajoš 26 povezanih
Hoće li moći zvezda bez njih? Poznato ko će propustiti meč sa Asvelom – Nedović nije jedini!
Hot sport pre 1 satjoš 24 povezane
Teška saobraćajna nesreća kod Vršca: U sudaru kamiona i automobila poginuli muškarac i dvogodišnje dete
Euronews pre 2 satajoš 21 povezana