Povezane vesti

"Marijani su pretili da će nestati preko noći" Sestra tvrdi da je pobednica Velikog brata ubijena, evo šta je pričala njena…

"Marijani su pretili da će nestati preko noći" Sestra tvrdi da je pobednica Velikog brata ubijena, evo šta je pričala njena…

Kurir 10.08.2023
Sestra Marijane Seifert iznela je u emisiji "Narod pita" stravične detalje o navodnoj smrti nestale rijaliti učesnice, a pored nje, njena majka Gordana neretko je govorila o agoniji kroz koju porodično prolaze. - Previše je tuge u meni, očaja i… »
Marijana Seifert se nije ubila! Ubijena je, tvrdi njena sestra Maja Kovačević! (VIDEO)

Marijana Seifert se nije ubila! Ubijena je, tvrdi njena sestra Maja Kovačević! (VIDEO)

Svet plus 10.08.2023
Marijana Seifert se nije ubila! Ubijena je, tvrdi njena sestra Maja Kovačević i to uživo u emisiji "Narod pita" koja je noćas emitovana na Pinku. Na Šljemenu su je dovršili, ubili su je, kada su je vukli niz padinu... Maja Kovačević se uključila… »
"Čovek je plaćen da je ubije" Marijanina sestra ispričala jezive detalje smrti, a ovako je išla istraga o nestanku…

"Čovek je plaćen da je ubije" Marijanina sestra ispričala jezive detalje smrti, a ovako je išla istraga o nestanku…

Kurir 10.08.2023
Maja Kovačević, sestra nestale Marijane Seifert, tvrdi da njena sestra nije nestala već da ima dokaza da je ubijena, a da se sve to prikriva. "Moja sestra se nije ubila, nije se ubila. Nalazi se na staza 9, dvojica su je odvukli niz padinu 30 minuta… »
Jezivo uključenje u emisiju: Sestra nestale Marijane Seifert jecala kad je pozvala - "Pomozite, moja sestra je ubijena"

Jezivo uključenje u emisiju: Sestra nestale Marijane Seifert jecala kad je pozvala - "Pomozite, moja sestra je ubijena"

Mondo 10.08.2023
Maja Kovačević se uključila u emisiju "Narod pita" na Pink televiziji. Maja Kovačević se uključila u emisiju "Narod pita" na Pink televiziji Maja Kovačević, sestra nestale Marijane Seifert i nekadašnja učesnica rijalitija Zadruga, uključila se… »
Dramatično ponoćno uključenje u emisiju: Sestra nestale Marijane Seifert kroz suze i jecaje iznela šokantne tvrdnje…

Dramatično ponoćno uključenje u emisiju: Sestra nestale Marijane Seifert kroz suze i jecaje iznela šokantne tvrdnje…

Blic 10.08.2023
Učesnica ''Zadruge 6'' Maja Kovačević, uključila se sinoć u program uživo tokom emisije "Narod pita" i iznela šokantne tvrdnje o nestanku svoje sestre. Marijana Seifert pobednica "Velikog brata", nestala je pod nerazjašnjenim okolnostima sa… »
"Marijana je ubijena, upravo sam saznala!" Sestra se uključila u emisiju uživo u 1 noću: "Oni su je ubili, ovde je…

"Marijana je ubijena, upravo sam saznala!" Sestra se uključila u emisiju uživo u 1 noću: "Oni su je ubili, ovde je…

Kurir 10.08.2023
Maja Kovačević, sestra nestale Marijane Seifert je u dramatičnom uključenju u 1 sat posle ponoći izjavila da je dobila informaciju i dokaze da je njena sestra ubijena! Podsetimo, Marijana Seifert, pobednica rijalitija "Veliki brat" 2011. godine… »

Vesti dana »