Повезане вести

Направили карамбол у емисији, па он развезао језик! Иван Маринковић оплео по Кулићима - Они су болесни, не занимају ме!

Направили карамбол у емисији, па он развезао језик! Иван Маринковић оплео по Кулићима - Они су болесни, не занимају ме!

Мондо 10.08.2023
Иван Маринковић и Миљана Кулић су заратили у емисији, а иако је све изгледало добро, више није ни у каквим односима с њеном породицом. Иван Маринковић и Миљана Кулић су заратили у емисији, а иако је све изгледало добро, више… »
"Они су болесни људи": Иван Маринковић жестоко о Миљани и Марији Кулић: "Више ме не занимају", споменуо и сина Жељка

"Они су болесни људи": Иван Маринковић жестоко о Миљани и Марији Кулић: "Више ме не занимају", споменуо и сина Жељка

Блиц 10.08.2023
Бивши партнери, Миљана Кулић и Иван Маринковић су у емисији ''Народ пита'' направили потпуни карамбол. Иван се сада огласио за домаће медије и на самом почетку осврнуо се на коментаре Миљане Кулић који се тичу њега и њиховог… »
"Кулићи су болесни људи" Иван Маринковић више није могао да ћути, открио све детаље хаоса, ово је његова истина!

"Кулићи су болесни људи" Иван Маринковић више није могао да ћути, открио све детаље хаоса, ово је његова истина!

Курир 10.08.2023
Сви брује о односу Ивана Маринковића и Миљане Кулић, који је из дана у дан све турбулентнији. Њих двоје су се током прошле ноћи жестоко посвађали у емисији "Народ пита", а сада је Иван прокоментарисао њихов однос: - Ја све то… »
"Иван је био у Нишу два сата": Миљана Кулић до детаља открила шта се дешавало на рођендану малог Жељка: "Никоме руку није…

"Иван је био у Нишу два сата": Миљана Кулић до детаља открила шта се дешавало на рођендану малог Жељка: "Никоме руку није…

Блиц 10.08.2023
Миљана Кулић и Иван Маринковић синоћ су се жестоко сукобили у емисији "Народ пита", а умало је дошло до физичког обрачуна у студију. Она је сада проговорила о бившем партнеру и њиховом сину Жељку. - Што се Ивана Маринковића… »
Скандал у студију! Марија Кулић се укључила у емисију уживо и заурлала на Ивана: Пљуштале увреде, Маринковић јој одбрусио…

Скандал у студију! Марија Кулић се укључила у емисију уживо и заурлала на Ивана: Пљуштале увреде, Маринковић јој одбрусио…

Блиц 10.08.2023
У емисији ''Народ пита'' Миљана Кулић и Иван Маринковић направили су потпуни карамбол. Најпре су почели да се свађају, међусобно вређају, а онда је Кулићева кренула да јури Маринковића по студију. У једном тренутку Марија Кулић… »
Хаос уживо у студију! Миљана насрнула на Ивана, унела му се у лице, он покушао да побегне из емисије, а онда је уследила…

Хаос уживо у студију! Миљана насрнула на Ивана, унела му се у лице, он покушао да побегне из емисије, а онда је уследила…

Курир 10.08.2023
Миљана Кулић јурила Ивана Маринковића по Пинковом студију, тензија достигла врхунац! У једном тренутку је Иван истакао да је имао савршен однос са синон, те да је и сама Миљана то признала раније, а како се она убацивала и… »
(Фото) циркус уживо: Миљана Кулић јурила Ивана Маринковића по студију: "Тучеш сина Жељка", она скочила на њега: "Сад ћу да…

(Фото) циркус уживо: Миљана Кулић јурила Ивана Маринковића по студију: "Тучеш сина Жељка", она скочила на њега: "Сад ћу да…

Блиц 10.08.2023
У емисији ''Народ пита'' Миљана Кулић и Иван Маринковић направили су потпуни карамбол. Најпре су почели да се свађају, међусобно вређају, а онда је Кулићева кренула да јури Маринковића по студију и настао је прави циркус. Иван… »
"Иван неће да узме сина, а обећао је пред камерама": Миљана и Маринковић у жестоком обрачуну у уживо програму: "Објавила сам…

"Иван неће да узме сина, а обећао је пред камерама": Миљана и Маринковић у жестоком обрачуну у уживо програму: "Објавила сам…

Блиц 10.08.2023
Синоћ је у емисији "Народ пита" дошло до жестоког обрачуна између Миљане Кулић и Ивана Маринковића. - Миљана, да ли су се неке ствари промениле када је у питању твој рат са Золом и Бебицом? - упитала је водитељка Миљану о… »

Вести дана »