Povezane vesti
Rudar iz Aleksinca: Kolege ćute o nesreći, ako progovoriš ostaješ bez posla
N1 Info 10.08.2023
Rudar rudnika "Soko" kod Aleksinca Nebojša Stanojević izjavio je za NIN da je izabrao da ne ćuti i da ne želi da se njegovih osam kolega koji su prošle godine poginuli u tom rudniku zaborave, dodajući da drugi ćute jer se plaše za posao „Al’ ja biram da… »
Rudar iz Aleksinca prekinuo tišinu: Kolege ćute o nesreći jer se plaše za posao
Danas 10.08.2023
Rudar rudnika „Soko“ kod Aleksinca Nebojša Stanojević izjavio je da je izabrao da ne ćuti i da ne želi da se njegovih osam kolega koji su prošle godine poginuli u tom rudniku zaborave, dodajući da drugi ćute jer se plaše za posao. „Al’ ja biram da ne… »
Rudar rudnika „Soko“ Nebojša Stanojević ne želi da ćuti o tragediji: „Njih osmoro poginuli, kako bre niko nije kriv?“…
Nova 10.08.2023
Rudar rudnika "Soko" kod Aleksinca Nebojša Stanojević izjavio je da je izabrao da ne ćuti i da ne želi da se njegovih osam kolega koji su prošle godine poginuli u tom rudniku zaborave, dodajući da drugi ćute jer se plaše za posao. „Al’ ja biram da ne… »
Vesti dana »
Završena talačka kriza u Nemačkoj, Srbin (51) se zabarikadirao sa tri ćerke. Prskao biber sprej u klubu, pa pucao na policiju! Ovo su detalji.
Dnevnik pre 32 minutajoš 21 povezana
Upozorenja se samo nižu: Opasno nevreme preti Hrvatskoj, celi region pod alarmima
Večernje novosti pre 2 minutajoš 20 povezanih
Biciklista teško povređen u saobraćajnoj nezgodi u Beogradu: Hitno prevezen u Urgentni centar
Nova pre 12 minutajoš 11 povezanih
Primirje visi o koncu: Serija napada Amerike i Irana, razmenjeni raketni i napadi dronovima
Nova pre 32 minutajoš 10 povezanih
Ruski napadi širom Ukrajine: Dvoje dece među 23 žrtve, više od 100 ranjenih
BBC News pre 32 minutajoš 8 povezanih