Povezane vesti
Rudar iz Aleksinca: Kolege ćute o nesreći, ako progovoriš ostaješ bez posla
N1 Info 10.08.2023
Rudar rudnika "Soko" kod Aleksinca Nebojša Stanojević izjavio je za NIN da je izabrao da ne ćuti i da ne želi da se njegovih osam kolega koji su prošle godine poginuli u tom rudniku zaborave, dodajući da drugi ćute jer se plaše za posao „Al’ ja biram da… »
Rudar iz Aleksinca prekinuo tišinu: Kolege ćute o nesreći jer se plaše za posao
Danas 10.08.2023
Rudar rudnika „Soko“ kod Aleksinca Nebojša Stanojević izjavio je da je izabrao da ne ćuti i da ne želi da se njegovih osam kolega koji su prošle godine poginuli u tom rudniku zaborave, dodajući da drugi ćute jer se plaše za posao. „Al’ ja biram da ne… »
Rudar rudnika „Soko“ Nebojša Stanojević ne želi da ćuti o tragediji: „Njih osmoro poginuli, kako bre niko nije kriv?“…
Nova 10.08.2023
Rudar rudnika "Soko" kod Aleksinca Nebojša Stanojević izjavio je da je izabrao da ne ćuti i da ne želi da se njegovih osam kolega koji su prošle godine poginuli u tom rudniku zaborave, dodajući da drugi ćute jer se plaše za posao. „Al’ ja biram da ne… »
Vesti dana »
Najmanje 25 osoba poginulo u udarima na iranske gradove, Iran nastavlja napade na Izrael i region
Beta pre 1 satjoš 28 povezanih
Šok prognoza RHMZ, stiže drastična promena: Sa 25 stepeni idemo pravo u ledeni talas: Mraz će okovati Srbiju, a ovde će padati sneg na Uskrs!
Blic pre 40 minutajoš 27 povezanih
Organizacija za atomsku energiju Irana: Napad na postrojenje za tešku vodu zločin protiv nauke i ljudskog života
Euronews pre 15 minutajoš 32 povezane
Kako je Hitler naredio bombardovanje Jugoslavije: Uvučeni u rat bez objave
B92 pre 1 satjoš 20 povezanih
Košarkaš Budućnosti Aksel Butej MVP šestog kola Top 8 faze ABA lige
RTS pre 10 minutajoš 24 povezane