Povezane vesti
Rudar iz Aleksinca: Kolege ćute o nesreći, ako progovoriš ostaješ bez posla
N1 Info 10.08.2023
Rudar rudnika "Soko" kod Aleksinca Nebojša Stanojević izjavio je za NIN da je izabrao da ne ćuti i da ne želi da se njegovih osam kolega koji su prošle godine poginuli u tom rudniku zaborave, dodajući da drugi ćute jer se plaše za posao „Al’ ja biram da… »
Rudar iz Aleksinca prekinuo tišinu: Kolege ćute o nesreći jer se plaše za posao
Danas 10.08.2023
Rudar rudnika „Soko“ kod Aleksinca Nebojša Stanojević izjavio je da je izabrao da ne ćuti i da ne želi da se njegovih osam kolega koji su prošle godine poginuli u tom rudniku zaborave, dodajući da drugi ćute jer se plaše za posao. „Al’ ja biram da ne… »
Rudar rudnika „Soko“ Nebojša Stanojević ne želi da ćuti o tragediji: „Njih osmoro poginuli, kako bre niko nije kriv?“…
Nova 10.08.2023
Rudar rudnika "Soko" kod Aleksinca Nebojša Stanojević izjavio je da je izabrao da ne ćuti i da ne želi da se njegovih osam kolega koji su prošle godine poginuli u tom rudniku zaborave, dodajući da drugi ćute jer se plaše za posao. „Al’ ja biram da ne… »
Vesti dana »

Uplaćen prvi novac iz Plana rasta za Zapadni Balkan: Srbiji od Evropske unije 51,7 miliona evra
Euronews pre 4 satijoš 20 povezanih

Zabrinuta za žikino stanje! Dragana Katić se oglasila nakon što je Jakšić hospitalizovan - evo šta je rekla
Blic pre 1 satjoš 38 povezanih

Manojlović (Kreni - Promeni): Provladin tabloid Informer pokušava da zastraši sudije, crta im mete
Beta pre 1 satjoš 55 povezanih

Smenjeni članovi Odbora direktora NIS-a: Danica Drašković i Goran Knežević zamenjeni Irenom Vujović i Milanom Đurićem
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 25 povezanih