Povezane vesti
Rudar iz Aleksinca: Kolege ćute o nesreći, ako progovoriš ostaješ bez posla
N1 Info 10.08.2023
Rudar rudnika "Soko" kod Aleksinca Nebojša Stanojević izjavio je za NIN da je izabrao da ne ćuti i da ne želi da se njegovih osam kolega koji su prošle godine poginuli u tom rudniku zaborave, dodajući da drugi ćute jer se plaše za posao „Al’ ja biram da… »
Rudar iz Aleksinca prekinuo tišinu: Kolege ćute o nesreći jer se plaše za posao
Danas 10.08.2023
Rudar rudnika „Soko“ kod Aleksinca Nebojša Stanojević izjavio je da je izabrao da ne ćuti i da ne želi da se njegovih osam kolega koji su prošle godine poginuli u tom rudniku zaborave, dodajući da drugi ćute jer se plaše za posao. „Al’ ja biram da ne… »
Rudar rudnika „Soko“ Nebojša Stanojević ne želi da ćuti o tragediji: „Njih osmoro poginuli, kako bre niko nije kriv?“…
Nova 10.08.2023
Rudar rudnika "Soko" kod Aleksinca Nebojša Stanojević izjavio je da je izabrao da ne ćuti i da ne želi da se njegovih osam kolega koji su prošle godine poginuli u tom rudniku zaborave, dodajući da drugi ćute jer se plaše za posao. „Al’ ja biram da ne… »
Vesti dana »

Japan dobio prvu ženu premijera: Ko je 'Čelična lejdi' Sanae Takaiči
BBC News pre 2 satajoš 25 povezanih

Hitno se oglasio kremlj! Kako je moguće da je otkazano nešto što nije ni dogovoreno?
Pravda pre 56 minutajoš 24 povezane

Nikola Sarkozi ispraćen na robiju uz Marseljezu: Pogledajte kako izgleda zatvor gde će od danas boraviti
Telegraf pre 15 minutajoš 15 povezanih

Hladno jutro u Srbiji sa maglom i mrazem, tokom dana sunčani intervali
Serbian News Media pre 1 satjoš 15 povezanih