Povezane vesti
Rudar iz Aleksinca: Kolege ćute o nesreći, ako progovoriš ostaješ bez posla
N1 Info 10.08.2023
Rudar rudnika "Soko" kod Aleksinca Nebojša Stanojević izjavio je za NIN da je izabrao da ne ćuti i da ne želi da se njegovih osam kolega koji su prošle godine poginuli u tom rudniku zaborave, dodajući da drugi ćute jer se plaše za posao „Al’… »
Rudar iz Aleksinca prekinuo tišinu: Kolege ćute o nesreći jer se plaše za posao
Danas 10.08.2023
Rudar rudnika „Soko“ kod Aleksinca Nebojša Stanojević izjavio je da je izabrao da ne ćuti i da ne želi da se njegovih osam kolega koji su prošle godine poginuli u tom rudniku zaborave, dodajući da drugi ćute jer se plaše za posao. „Al’ ja… »
Rudar rudnika „Soko“ Nebojša Stanojević ne želi da ćuti o tragediji: „Njih osmoro poginuli, kako bre niko nije…
Nova 10.08.2023
Rudar rudnika "Soko" kod Aleksinca Nebojša Stanojević izjavio je da je izabrao da ne ćuti i da ne želi da se njegovih osam kolega koji su prošle godine poginuli u tom rudniku zaborave, dodajući da drugi ćute jer se plaše za posao. „Al’ ja… »
Stanojević: Poginuli rudari, ubijeni ljudi u masovnim pucnjavama, a kažu - niko nije kriv, kako to?
Radio 021 10.08.2023
Rudar rudnika "Soko" kod Aleksinca Nebojša Stanojević izjavio je da je izabrao da ne ćuti i da ne želi da se njegovih osam kolega koji su prošle godine poginuli u tom rudniku zaborave. Kako je dodao, drugi ćute jer se plaše za posao. "Ali ja biram… »
Vesti dana »
Premijer Vučević će prihvatiti ostavku ministra građevinarstva Gorana Vesića
Beta pre 21 minutajoš 35 povezanih
VIDEO Jokić izvukao nemoguće, podigao tim iz nokauta i srušio Rajakovića: Domininatni tripl-dabl i „topljenje“ -11 za šest minuta
Nova pre 52 minutajoš 17 povezanih
Troje povređenih u nesreći u Novom Sadu i dalje u teškom i nestabilnom stanju
Sputnik pre 1 satjoš 13 povezanih
Tramp obećao jačanje ekonomske saradnje i bezbednosti na Balkanu, Haris: Podržaću evroatlantske integracije
Euronews pre 1 satjoš 10 povezanih