Повезане вести
"Прете ми да ћу и ја нестати": Маја тврди да јој је сестра убијена, добија језиве поруке и моли људе за једну ствар
Мондо 10.08.2023
Маја Ковачевић се огласила дан након што се укључила у емисију с тврдњама да је њена сестра Маријана Сеиферт убијена. Маја Ковачевић се огласила дан након што се укључила у емисију с тврдњама да је њена сестра Маријана… »
"Прете ми да ћу и ја нестати": Након тврдњи да јој је сестра убијена, Маја Ковачевић открила шок детаље
Блиц 10.08.2023
Учесница ''Задруге 6'' Маја Ковачевић, укључила се синоћ у програм уживо током емисије "Народ пита" и изнела шокантне тврдње о нестанку своје сестре. Маријана Сеиферт, победница "Великог брата", нестала је под неразјашњеним… »
Сестра нестале Маријане Сеиферт тврди: "Маријана се није убила, убијена је", сада се огласила загребачка полиција: Ево шта…
Блиц 10.08.2023
Учесница ''Задруге 6'' Маја Ковачевић, укључила се синоћ у програм уживо током емисије "Народ пита" и изнела шокантне тврдње о нестанку своје сестре. - Моја сестра се није убила, није се убила. Молим људе за помоћ, да се моја… »
Мистерија нестанка маријане Сеиферт: Од априла прошле године јој се губи сваки траг, сестра тврди да је она убијена, а њен…
Блиц 10.08.2023
Маријана Сеиферт, победница ријалитија "Велики брат" 2011. године, нестала је, 27. априла прошле године, а њена породица не одустаје да сазна шта се десило са њом. Учесница ''Задруге 6'' Маја Ковачевић, укључила се синоћ у… »
"Добијала је претње, показала сам поруке полицији": Сестра тврди да је Маријана убијена, а ево шта је рекла њена мајка
Мондо 10.08.2023
Маја Ковачевић се укључила у емисију "Народ пита" и изнела тврдњу да је њена сестра Маријана Сеиферт убијена. Маја Ковачевић се укључила у емисију "Народ пита" и изнела тврдњу да је њена сестра Маријана Сеиферт убијена Маја… »
Вести дана »
Снимак из Лазаревца леди крв у жилама: Двојица радника разговарала у радњи, а неколико секунди касније аутомобил улетео право на њих! За длаку избегли смрт! (видео)
Блиц пре 36 минутајош 43 повезане
Медведев запретио Европској унији: Ако до тога дође, биће озбиљних последица!
Ало пре 31 минутајош 44 повезане
Министарка Дједовић: Већ два месеца у Србију није стигла ни кап сирове нафте
РИНА пре 1 сатјош 20 повезаних
Јокић, легендарни Вилт и нико други! Нестварни подаци се непрестано појављују! Оно што Србин ради је баш брутално
Курир пре 1 сатјош 55 повезаних
Бајатовић: Стечај НИС-а није опција, а национализација је лоше решење! А ево шта каже хоће ли бити гаса
Курир пре 1 сатјош 19 повезаних