Povezane vesti
"Prete mi da ću i ja nestati": Maja tvrdi da joj je sestra ubijena, dobija jezive poruke i moli ljude za jednu stvar
Mondo 10.08.2023
Maja Kovačević se oglasila dan nakon što se uključila u emisiju s tvrdnjama da je njena sestra Marijana Seifert ubijena. Maja Kovačević se oglasila dan nakon što se uključila u emisiju s tvrdnjama da je njena sestra Marijana Seifert ubijena… »
"Prete mi da ću i ja nestati": Nakon tvrdnji da joj je sestra ubijena, Maja Kovačević otkrila šok detalje
Blic 10.08.2023
Učesnica ''Zadruge 6'' Maja Kovačević, uključila se sinoć u program uživo tokom emisije "Narod pita" i iznela šokantne tvrdnje o nestanku svoje sestre. Marijana Seifert, pobednica "Velikog brata", nestala je pod nerazjašnjenim okolnostima sa… »
Sestra nestale Marijane Seifert tvrdi: "Marijana se nije ubila, ubijena je", sada se oglasila zagrebačka policija: Evo šta…
Blic 10.08.2023
Učesnica ''Zadruge 6'' Maja Kovačević, uključila se sinoć u program uživo tokom emisije "Narod pita" i iznela šokantne tvrdnje o nestanku svoje sestre. - Moja sestra se nije ubila, nije se ubila. Molim ljude za pomoć, da se moja sestra naše, da… »
Misterija nestanka marijane Seifert: Od aprila prošle godine joj se gubi svaki trag, sestra tvrdi da je ona ubijena, a njen…
Blic 10.08.2023
Marijana Seifert, pobednica rijalitija "Veliki brat" 2011. godine, nestala je, 27. aprila prošle godine, a njena porodica ne odustaje da sazna šta se desilo sa njom. Učesnica ''Zadruge 6'' Maja Kovačević, uključila se sinoć u program uživo tokom… »
"Dobijala je pretnje, pokazala sam poruke policiji": Sestra tvrdi da je Marijana ubijena, a evo šta je rekla njena majka
Mondo 10.08.2023
Maja Kovačević se uključila u emisiju "Narod pita" i iznela tvrdnju da je njena sestra Marijana Seifert ubijena. Maja Kovačević se uključila u emisiju "Narod pita" i iznela tvrdnju da je njena sestra Marijana Seifert ubijena Maja Kovačević, sestra… »
Vesti dana »
![Oglasilo se Ministarstvo spoljnih poslova na navode nemačkog mip-a: Srbija u potpunosti posvećena vladavini prava](https://nstatic.net/133/39006133rpontx.jpg)
Oglasilo se Ministarstvo spoljnih poslova na navode nemačkog mip-a: Srbija u potpunosti posvećena vladavini prava
Blic pre 46 minutajoš 3 povezane
!["Amerika želi da udovolji Putinu!" Zelenski zagrmeo, sumnja i u moć Evrope koja želi da mu pomogne!](https://nstatic.net/713/39006713ysghke.jpg)
"Amerika želi da udovolji Putinu!" Zelenski zagrmeo, sumnja i u moć Evrope koja želi da mu pomogne!
Kurir pre 4 satijoš 3 povezane