Povezane vesti
Smuvao je u kućnom pritvoru: Razveo se od Ane Nikolić i zaveo 12 godina mlađu Mariju - "Osvajao sam je godinu dana!"
Mondo 10.08.2023
Reper Stefan Đurić Rasta je u vezi sa glumicom Marijom Balaban. Reper Stefan Đurić Rasta je u vezi sa glumicom Marijom Balaban Reper Stefan Đurić Rasta uživa u emotivnoj vezi sa Marijom Balaban sa kojom je uplovio u emotivni odnos tokom… »
"Godinu dana sam je osvajao": Rasta prvi put javno o novoj devojci, proslavili dve godine veze, evo kako govori o Mariji…
Blic 10.08.2023
Reper Stefan Đurić Rasta uživa u emotivnoj vezi sa Marijom Balaban sa kojom je uplovio u emotivni odnos tokom izdržavanja kazne kućnog pritvora. Reper je sada prvi put pričao o izabranici, a tom prilikom je otkrio da su 8. avgusta obeležili drugu… »
"Posle Ane, dosta godina je prošlo dok sam našao Mariju" Ovo je nova Rastina devojka koju je godinama krio od očiju…
Kurir 10.08.2023
Stefan Đurić Rasta uživa u emotivnoj vezi sa Marijom Balaban sa kojom je uplovio u emotivni odnos tokom izdržavanja kazne kućnog pritvora. Reper je sada prvi put pričao o izabranici, a tom prilikom je otkrio da su 8. avgusta obeležili drugu… »
Vesti dana »
Najnovija detaljna prognoza RHMZ za narednih 10 dana: Očekuje nas snažan obrt - temperatura pada za 20 stepeni, stiže jedan fenomen, a evo gde će biti i snega
Kurir pre 3 satajoš 43 povezane
Maja Gojković: Normalna očekivanja da tužilaštvo podigne optužnice za nesreću u Novom Sadu
Beta pre 2 satajoš 13 povezanih
Tragedija kod Vršca: Poginuli otac i dvogodišnje dete; Preticao kamion u suprotnom smeru FOTO
B92 pre 5 minutajoš 21 povezana