Povezane vesti
Smuvao je u kućnom pritvoru: Razveo se od Ane Nikolić i zaveo 12 godina mlađu Mariju - "Osvajao sam je godinu dana!"
Mondo 10.08.2023
Reper Stefan Đurić Rasta je u vezi sa glumicom Marijom Balaban. Reper Stefan Đurić Rasta je u vezi sa glumicom Marijom Balaban Reper Stefan Đurić Rasta uživa u emotivnoj vezi sa Marijom Balaban sa kojom je uplovio u emotivni odnos tokom… »
"Godinu dana sam je osvajao": Rasta prvi put javno o novoj devojci, proslavili dve godine veze, evo kako govori o Mariji…
Blic 10.08.2023
Reper Stefan Đurić Rasta uživa u emotivnoj vezi sa Marijom Balaban sa kojom je uplovio u emotivni odnos tokom izdržavanja kazne kućnog pritvora. Reper je sada prvi put pričao o izabranici, a tom prilikom je otkrio da su 8. avgusta obeležili drugu… »
"Posle Ane, dosta godina je prošlo dok sam našao Mariju" Ovo je nova Rastina devojka koju je godinama krio od očiju…
Kurir 10.08.2023
Stefan Đurić Rasta uživa u emotivnoj vezi sa Marijom Balaban sa kojom je uplovio u emotivni odnos tokom izdržavanja kazne kućnog pritvora. Reper je sada prvi put pričao o izabranici, a tom prilikom je otkrio da su 8. avgusta obeležili drugu… »
Vesti dana »
Održan zajednički protest studenata, poljoprivrednika, glumaca i građana
RTV pre 2 satajoš 73 povezane
„Mi držimo sistem na nogama, a on nas na kolenima“: Na skupu u Nišu i zdravstveni radnici, podržali studente
N1 Info pre 8 satijoš 9 povezanih
Virtusu ne ide na domaćoj sceni, novi poraz za pad na peto mesto
Sportske.net pre 2 satajoš 41 povezana
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Pravda pre 6 satijoš 2 povezane
Svetla i petnaest minuta tišine na velikom studentskom protestu u Beogradu
BBC News pre 3 satajoš 24 povezane