Povezane vesti
Da me Srbin pozove za kuma, ne bih trepnuo: Ovo je Cipe Mile za koga zna svaki Srbin u Grčkoj! Evo zašto ga zovu i grčki…
Kurir 10.08.2023
Šta god treba tu sam, čak i kada ne znam kako u prvom trenutku, snađem se i pomognem. Ljudski je pomagati, biti čovek, danas toga najviše fali - reči su Mileta Stefanovskog, odnosno Cipe Mileta, kako ga svi Srbi na društvenim mrežama znaju… »
Cipe Mile je heroj sa halkidikija - Ko letuje u Grčkoj njega mora znati: Čovek spasava u nevolji, pomogao svakom Srbinu
Mondo 10.08.2023
Cipe Mile iz Severne Makedonije, dugo godina živi u Solunu, a za njega zna svaki SRbin koji je nekada letovao u Grčkoj. Cipe Mile iz Severne Makedonije, dugo godina živi u Solunu, a za njega zna svaki SRbin koji je nekada letovao u Grčkoj. Mile… »
Ko je Cipe Mile, heroj sa Halkidikija, čije ime zna svaki Srbin koga snađe nevolja u Grčkoj
Dnevnik 10.08.2023
- Šta god treba tu sam, čak i kada ne znam kako u prvom trenutku, snađem se i pomognem. Ljudski je pomagati, biti čovek, danas toga najviše fali - reči su Mileta Stefanovskog, odnosno Cipe Mileta, kako ga svi Srbi na društvenim mrežama znaju… »
Ko je Cipe Mile, heroj sa Halkidikija, čije ime zna svaki Srbin koga snađe nevolja u Grčkoj: "Nema lepše emocije nego kad…
Blic 09.08.2023
- Šta god treba tu sam, čak i kada ne znam kako u prvom trenutku, snađem se i pomognem. Ljudski je pomagati, biti čovek, danas toga najviše fali - reči su Mileta Stefanovskog, odnosno Cipe Mileta, kako ga svi Srbi na društvenim mrežama znaju… »
Ko je Cipe Mile, heroj sa Halkidikija, čije ime zna svaki Srbin koga snađe nevolja u Grčkoj: "Nema lepše emocije nego kad…
Blic 09.08.2023
Vesti dana »
"Prihvatiću ostavku Gorana Vesića": Oglasio se Vučević: "u narednim danima očekujem ih još, nemam dilemu da nije kriv za tragediju u Novom Sadu"
Blic pre 1 satjoš 21 povezana
Katastrofa za jovića i Majami! Litvanac im "ukrao" pobedu na Floridi (video)
Večernje novosti pre 23 minutajoš 14 povezanih
Troje povređenih u nesreći u Novom Sadu i dalje u teškom i nestabilnom stanju
RTV pre 23 minutajoš 8 povezanih
Novosadska opozicija pozdravila ostavku Vesića, očekuju isto od Vučevića i Đurića
Danas pre 11 satijoš 8 povezanih