Povezane vesti
Cipe Mile je heroj sa halkidikija - Ko letuje u Grčkoj njega mora znati: Čovek spasava u nevolji, pomogao svakom Srbinu
Mondo 10.08.2023
Cipe Mile iz Severne Makedonije, dugo godina živi u Solunu, a za njega zna svaki SRbin koji je nekada letovao u Grčkoj. Cipe Mile iz Severne Makedonije, dugo godina živi u Solunu, a za njega zna svaki SRbin koji je nekada letovao u Grčkoj. Mile… »
Ko je Cipe Mile, heroj sa Halkidikija, čije ime zna svaki Srbin koga snađe nevolja u Grčkoj: "Nema lepše emocije nego kad…
Blic 09.08.2023
- Šta god treba tu sam, čak i kada ne znam kako u prvom trenutku, snađem se i pomognem. Ljudski je pomagati, biti čovek, danas toga najviše fali - reči su Mileta Stefanovskog, odnosno Cipe Mileta, kako ga svi Srbi na društvenim mrežama znaju… »
Vesti dana »

Novinarima pušteni snimci iz LRAD uređaja: Kako zvuče glasovna upozorenja policije? (VIDEO)
Euronews pre 1 satjoš 32 povezane

Tepić tvrdi da Srbija ima LRAD uređaje, Dačić da se ne koriste kao 'zvučni topovi'
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 21 povezana

BLOG UŽIVO „RTS kao saučesnik, želimo da se čuje naš glas”: Prosvetari, studenti i đaci protestovali ispred javnog servisa
Nova pre 28 minutajoš 22 povezane

Selektor Srbije utučen posle velike pobede: “Kad sam čuo da je moj saigrač Andrija Delibašić preminuo…”
Telegraf pre 34 minutajoš 42 povezane