Povezane vesti
Pale akcije kompanije “Jandeks” nakon što je njen bivši šef osudio rusku invaziju na Ukrajinu
Insajder 10.08.2023
Suosnivač i nekadašnji šef ruskog tehnološkog giganta Jandeks, Arkadij Volož, javno je danas osudio vojnu intervenciju Moskve u Ukrajini, nakon čega su akcije te kompanije na Moskovskoj berzi blago pale za 1,08 odsto. "Kategorično sam protiv… »
Osnivač Jandeksa: "Ruska invazija je varvarska, užasnut sam sudbinom ljudi u Ukrajini"
Blic 10.08.2023
Jedan od osnivača ruske kompanije "Jandeks" Arkadij Volož osudio je danas, kako je naveo, "varvarsku" invaziju Rusije na Ukrajinu. "Ruska invazija na Ukrajinu je varvarska i ja sam kategorički protiv toga. Užasnut sam sudbinom ljudi u Ukrajini, čije… »
„Ruska invazija na Ukrajinu je varvarska. Užasnut sam sudbinom ljudi u Ukrajini“: Osnivač Jandeksa prvi put oštro protiv…
Nova 10.08.2023
Jedan od osnivača ruske kompanije "Jandeks" Arkadij Volož osudio je danas, kako je naveo, "varvarsku" invaziju Rusije na Ukrajinu. „Ruska invazija na Ukrajinu je varvarska i ja sam kategorički protiv toga. Užasnut sam sudbinom ljudi u Ukrajini… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 7 satijoš 33 povezane

Dekan Fizičkog fakulteta poručio ministarki prosvete: Dođite i uhapsite ceo fakultet
Danas pre 6 satijoš 26 povezanih

Makedonska policija se ne šali: Pohapšeni svi gradonačelnici Kočana od 2009. do danas
Telegraf pre 1 satjoš 62 povezane

Kokanović: Načelnik Mačvanskog okruga automobilom naleteo na decu, među njima bile i moje ćerke
N1 Info pre 5 satijoš 19 povezanih

Dačić: Ni pendrek nije podignut, naročito nije bilo razloga za bilo kakva sredstva 15. marta
Telegraf pre 1 satjoš 31 povezana