Повезане вести
Пале акције компаније “Јандекс” након што је њен бивши шеф осудио руску инвазију на Украјину
Инсајдер 10.08.2023
Суоснивач и некадашњи шеф руског технолошког гиганта Јандекс, Аркадиј Волож, јавно је данас осудио војну интервенцију Москве у Украјини, након чега су акције те компаније на Московској берзи благо пале за 1,08 одсто… »
Оснивач Јандекса: "Руска инвазија је варварска, ужаснут сам судбином људи у Украјини"
Блиц 10.08.2023
Један од оснивача руске компаније "Јандекс" Аркадиј Волож осудио је данас, како је навео, "варварску" инвазију Русије на Украјину. "Руска инвазија на Украјину је варварска и ја сам категорички против тога. Ужаснут сам судбином… »
„Руска инвазија на Украјину је варварска. Ужаснут сам судбином људи у Украјини“: Оснивач Јандекса први пут оштро против Путина…
Нова 10.08.2023
Један од оснивача руске компаније "Јандекс" Аркадиј Волож осудио је данас, како је навео, "варварску" инвазију Русије на Украјину. „Руска инвазија на Украјину је варварска и ја сам категорички против тога. Ужаснут сам судбином… »
Вести дана »
Вучић је опет слагао? Србија у уговору има право прече куповине НИС-а, али нико не зна зашто то не користи
Нова пре 55 минутајош 67 повезаних
Крени-Промени: Осим Генералштаба, власт би да без заштите остави још 15 културних добара
Радио 021 пре 6 сатијош 13 повезаних
Путинов пропагандиста или кључ за мир у Украјини: Ко је дипломата Кирил Дмитријев
BBC News пре 1 сатјош 77 повезаних
Београђанка ухапшена у Зрењанину: Полиција јој пронашла 95 различитих врста психоактивних таблета
Нова пре 40 минутајош 23 повезане