Povezane vesti

Ko će na gol Reala umesto Kurtoe? De Hea, Navas, Kepa…

Ko će na gol Reala umesto Kurtoe? De Hea, Navas, Kepa…

Sport klub 10.08.2023
U Real Madridu užurbano traže novog golmana nakon teške povrede Tiboa Kurtoe. Veliki peh zadesio je kraljevski klub. Iskusni 31-godišnji Belgijanac doživeo je ozbiljnu povredu na današnjem treningu. Pokidani su mu prednji ukršteni ligamenti levog… »
Anćeloti na mukama: Pored Kurtoe na operaciju mora i Guler

Anćeloti na mukama: Pored Kurtoe na operaciju mora i Guler

Sport klub 10.08.2023
Neočekivani veliki problemi za Real Madrid pred sam start nove sezone. Madriđani prvi zvanični meč u novoj sezoni igraju za dva dana, u subotu gostiju Atletik Bilbau u prvom kolu Primere, a Karlo Anćeloti neće moći da računa na jednog on najboljih… »
Šok za Real Madrid: Niko u klubu ne može da veruje da se ovo desilo pred sam start sezone

Šok za Real Madrid: Niko u klubu ne može da veruje da se ovo desilo pred sam start sezone

Večernje novosti 10.08.2023
Golman madridskog Reala Belgijanac Tibo Kurtoa odsustvovaće veoma dugo sa terena. FOTO: Tanjug/AP On je, naime, pokidao prednje ukrštene ligamente levog kolena, saopštio je danas slavni španski klub. Tibo Kurtoa / FOTO: Tanjug/AP Belgijanac je u Real… »
Šok u Realu, Kurtoa u suzama završio sezonu - da li je vreme za De Heu?

Šok u Realu, Kurtoa u suzama završio sezonu - da li je vreme za De Heu?

Sportske.net 10.08.2023
Ovoga jutra za Real Madrid stigla je šokantna vest o teškoj povredi Tiboa Kurtoe. Belgijanac je na treningu povredio prednje ukrštene ligamente levog kolena, a teren je napustio posle jezivog krika s veoma bolnom grimasom, tvrde španski mediji… »
Kurtoa na treningu pokidao prednje ukrštene ligamente

Kurtoa na treningu pokidao prednje ukrštene ligamente

Sport klub 10.08.2023
Prema izveštajima iz Španije, Tibo Kurota je u četvrtak trening Reala napustio u suzama zbog povrede koju je zadobio samo dva dana pred prvi meč u sezoni. Kako se navodi, Belgijanac je povredio koleno i svi u klubu su veoma zabrinuti jer postoji… »

Vesti dana »